Свят Родената в България Добрев: Брекзит е пример за лъжи

...
Свят Родената в България Добрев: Брекзит е пример за лъжи
Коментари Харесай

Родената в България Добрев: Брекзит е пример за лъжи

Свят Родената в България Добрев: Брекзит е образец за неистини Зам.-шефът на Екологичен потенциал изясни за какво съгласно нея остаряла народна власт като Англия може да стане образец за неистини и популизъм 27 октомври 2019, 16:32  Родената в България Добрев: Брекзит е образец за неистини Източник: ЕПА/БГНЕС
"Родена съм в България, само че бях на година и половина, когато родителите ми се върнаха в Будапеща ". Това показа Клара Добрев, заместник-председател на Европейския парламент, в извънредно изявление пред Милена Милотинова по Bulgaria ON AIR.

"Майка ми е унгарка, татко ми, той умря, беше българин. Докато татко ми беше жив, у дома говорехме постоянно на български. Той живя 36 години в Унгария, само че по този начин и не съумя да научи маджарски. У нас всички говореха на български. Същото беше и в магазина, и нашите приятели… Тези, които не говореха български, и те научиха най-важните думи ", признава европарламентаристката от Унгария.

Клара Добрев, определена с листата на "Демократична коалиция ", е брачна половинка на някогашния маджарски министър председател Ференц Дюрчани, от който има 3 деца.

"Brexit и протичащото се във Англия е доста добър образец за това, че популизмът и политиците, които са подготвени да лъжат, могат да нанесат доста вреди, дори и на една такава остаряла народна власт като Англия “, счита тя. „ Те дадоха обещание, че ще има доста повече пари и благоприятни условия, в случай че излязат от Европейски Съюз, само че похарчиха милиарди в последните години за един развой, на който не виждаме края, “ добави тя.

Джонсън изпрати 3 писма до Европейски Съюз, упрекнаха го, че работи в жанр Тръмп

Европейски Съюз и Англия реализираха договорка за Брекзит

На въпроса кой ще пострада повече от Brexit - Англия или Европейски Съюз, Добрев е безапелационна, че пострадали ще бъдат хората.

„ Сигурна съм, че в случай че има в този момент още един референдум множеството от хората във Англия биха дали своят вот да останат в Европейски Съюз “, изясни пред Bulgaria ON AIR унгарската европарламентаристка.
Политиката в поддръжка на раждаемостта на унгарския министър председател Виктор Орбан съгласно нея облагодетелства повече богатите многодетни фамилии, в сравнение с бедните, тъй като дотациите са % от приходите.

„ Това значи, че в случай че някой има доста високи приходи и има 3 деца, може да получи и по 1000 евро на месец от страната, “ споделя тя. „ При хората с невисок приход (шофьорът, учителката) това не е по този начин. Имаме статистики, че тези субсидии се получават от многодетни фамилии, които така и така имат един естествен живот, “ изяснява Клара Добрев.

„ Вярвам в мощна федерална Европа, “ сподели Добрев. „ Сами страните-членки няма по какъв начин да се оправят нито с огромните мултинационални компании - да заплащат и те налози като останалите компании, нито може настрана да борим против промените на климата, нито поотделно да влияем в интернационалните връзки и спорове, “ декларира зам-председателят на Екологичен потенциал.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР