Свят Мистерия с убийства с арбалети в Германия Телата на

...
Свят Мистерия с убийства с арбалети в Германия Телата на
Коментари Харесай

Мистерия с убийства с арбалети в Германия

Свят Мистерия с убийства с арбалети в Германия Телата на общо петима души - четири дами и един мъж, бяха открити на разнообразни места  Николай Киров 14 май 2019, 13:53
ерманската полиция проверява гибелта на трима души, убити с арбалети в баварски хотел покрай Пасау. Впоследствие са откри още две тела на дами в апартамент, далечен на 650 км от мястото на престъплението.

Служители на хотела разкрили телата на 54-годишен мъж и две дами на възраст 31 и 33 години. Край тях имало два арбалета. Още един арбалет е открит в багажа на умрелите.

И тримата били простреляни със стрели. Две от телата били на леглото. А третото на пода. Отношенията сред жертвите се обясняват. Според полицията тримата са се записали в къщата в петък предходната седмица.

Мъжът бил с костюм и имал дълга бяла брада, а дамите били облечени в черно. Те поискали „ лека нощ” на рецепциониста, взели вода и газирани питиета и се качили в стаята си.

Впоследствие други две мъртви дами били открити в немската провинция Долна Саксония.

Полицаите са разкрили телата в северозападния град Витинген. Те се намирали в жилището на тридесетгодишна жена. Тя е една от трите жертви, открити в хотела в Пасау.

Апартаментът бил претърсен след сигнал от съседи, които уведомили полицията, че пощенската кутия на собственичката е претъпкана, а от жилището се носи странна миризма.

Освен това служителите на реда претърсили бял микробус с емблемата на ловджийски клуб, регистриран във Вестервалд. Ловът с арбалети обаче е неразрешен в Германия.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР