Свят Le Parisien: Шумахер е в съзнание До момента няма

...
Свят Le Parisien: Шумахер е в съзнание До момента няма
Коментари Харесай

Le Parisien: Шумахер е в съзнание

Свят Le Parisien: Шумахер е в схващане До момента няма публична информация за положението на легендата във Формула 1, само че една от сестрите в болничното заведение е разкрила детайлности 11 септември 2019, 14:37 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Le Parisien: Шумахер е в схващане
Le Parisien: Шумахер е в схващане
 Защо 88 руснаци умряха до момента в който почиват в Турция
Защо 88 руснаци умряха до момента в който почиват в Турция
 Осъдиха англичанин на близо 19 години за нахлуване над българин
Осъдиха англичанин на близо 19 години за нахлуване над българин
 В Тихия океан се заражда топлинна вълна, която ужасява учените
В Тихия океан се заражда топлинна вълна, която ужасява учените
 Тръмп уволни Джон Болтън, евентуално поради талибаните
Тръмп уволни Джон Болтън, евентуално поради талибаните
 Мария Габриел е новият еврокомисар по нововъведенията и младежта
Мария Габриел е новият еврокомисар по нововъведенията и младежта
 Ердоган с мегапроект против идващата световна рецесия
Ердоган с мегапроект против идващата световна рецесия
 Шумахер е признат в болница в Париж, следва му интервенция
Шумахер е признат в болница в Париж, следва му интервенция

"Да, той е под мое наблюдаване и мога да ви уверя, че е в схващане ". Това е декларирала една от сестрите, които се грижат за легендата във Формула 1 Михаел Шумахер в парижката болница Жоржи Помпиду, твърди френското издание Le Parisien.

Преди два дни германецът бе признат в лечебното заведение за "специализирано скрито лекуване " със стволови кафези.

Шумахер е признат в болница в Париж, следва му интервенция

На Шумахер бе осъществена трансплантация на стволови кафези от светилото в кардиохирургията Филип Менаш, като досега няма публична информация от болничното заведение или околните на Шумахер за положението му, само че една от сестрите в болничното заведение е разкрила, че той е пристигнал в схващане, твърди френският вестник. На седемкратния международен първенец е осъществена относително нова намеса в тази област на медицината, а френският експерт е най-хубав в нея и по думите му тя "може да прави чудеса ".

Michael Schumacher is ‘conscious’ after being taken to hospital for stem cell treatment https://t.co/M0yziqAZ4C
— The Sun (@TheSun) 11 септември 2019 година
Добрите вести за положението на Шумахер идва по-малко от 24 часа, откакто той бе посетен в болничното заведение от близкия си другар Жан Тод. Французинът бе отпред на Ферари по време на най-успешния интервал в кариерата на Шумахер, като двамата са доста близки. Тод е направил 45-минутна визитация на Шумахер през вчерашния ден следобяд, като по-късно не даде никаква информация за положението на германеца.

Бившият началник на Михаел Шумахер от интервала му в Мерцедес – Ник Фрай, съобщи, че фамилията на легендата от Формула 1 не трябва по този начин ревностно да крие положението на 7-кратния международен първенец.

"Мисля че информацията за това по какъв начин е той, без значение дали новините са положителни или не – а те най-вероятно са неприятни – е значимо, с цел да могат хората да му съчувстват. Има милиони хора по света, които изпитват неподправена обвързаност към Михаел и не приказвам просто за Германия или почитателите на Мерцедес Бенц. "

"Заради това, което той реализира, хората биха желали да знаят за неговото положение. Те са любознателни по природа и ще му съчувстват напълно откровено. "

"От това, което знам, фамилията на Михаел се пробва да му даде най-хубавото лекуване, което може да се обезпечи с пари в профилирано заведение вътре в дома им в Швейцария, където неотклонен екип се грижи за него ежечасно. Сигурен съм, че техниките и терапиите, които са били създадени и опитани през последните години, могат да се окажат в помощ на други. "

"Би било от помощ, в случай че неговото семейство показа методите, по които се бори с това предизвикателство, тъй като има доста хора, които са в същото състояние и би им било от изгода да получат опит от първа ръка ", уточни Фрай, представен от Gong.bg
Михаел Шумахер на 50! Любопитни обстоятелства  Михаел Шумахер  Михаел Шумахер  Михаел Шумахер  Михаел Шумахер
50-годишният Михаел Шумахер получи тежка травма на главата, до момента в който караше ски във френския курорт Мерибел през декември 2013 година Шампионът от Формула 1 претърпя мозъчна интервенция в клиника в Гренобъл, Франция, и по-късно беше подложен в здравна индуцирана кома. През юни пенсионираният немски играч се разсъни от комата и беше изместен от клиниката в рехабилитационно заведение в Лозана, Швейцария. През септември Шумахер беше изместен за по-нататъшното лекуване вкъщи, защото положението му се усъвършенства.

Шумахер е необятно определян като един от най-големите спортни водачи на всички времена. Той има извоювани 91 надпревари и 155 подиума - повече от всеки различен водач във Формула 1. Той се отдръпна от кариерата си на водач във Формула 1 в края на сезон 2012.



 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Михаел Шумахер .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Синдикат желае <strong> 1000 лева минимална заплата </strong> от 2020 година <br>
Синдикат желае 1000 лева минимална заплата от 2020 година
 <br> Излаз на море за <strong> Сърбия, </strong> в подмяна за част от <strong> Косово </strong> <br>
Излаз на море за Сърбия, в подмяна за част от Косово
 <br> Дъщерята на - нейната огромна горделивост <br>
Дъщерята на - нейната огромна горделивост
 <br> Септември ще донесе промени за тези <strong> зодии </strong> <br>
Септември ще донесе промени за тези зодии
Последни  Михаел Шумахер Le Parisien: Шумахер е в схващане  <p>Александра Жекова:&nbsp;Да бъдеш съпричастен е мощ!</p> Александра Жекова: Да бъдеш съпричастен е мощ!  Кадри от изложбата Имаше ли ги във вашия град? Скейтъри от предишните...  <p class= Как Леандър Леге избави София от опожаряване  Григор Димитров Гришо на забавна среща със...  Анталия Защо 88 руснаци умряха до момента в който почиват в Турция  Как да се изключи лицевото различаване във Фейсбук Как да се изключи лицевото различаване във Фейсбук  <p>Разкриха ли тайната на чудовището от Лох Нес</p> Разкриха ли тайната на чудовището от Лох Нес  Бойко Борисов Борисов: Опитът учи да приказваш, когато всичко е...  <p><strong>Въпросите</strong>, на които всеки родител би трябвало да отговори след първия образователен ден</p> Въпросите, на които всеки родител би трябвало да отговори...  „ Откраднат живот “ започва с прожекция на огромен екран и фотографска галерия „ Откраднат живот “ започва с прожекция на огромен екран и...  зло куче Могат ли кучетата да надушват страха?  Йордан Бонев Гражданин със сигнал против Иванчева за опит за прелом  Ново публицистично токшоу започва в ефира на NOVA Ново публицистично токшоу започва в ефира на NOVA  Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън още веднъж очарова с нова изява (СНИМКИ)  <p>Вижте кое <strong>животно обича цветята</strong>&nbsp;дори повече от вас</p> Вижте кое животно обича цветята даже повече от вас  Социалните мрежи ще блокират постове срещу имунизациите Социалните мрежи ще блокират постове срещу имунизациите  <p><strong><span style= Ужасите, които си коства да гледате  <p>Кои са най-хубавите празненство градове в света</p> Кои са най-хубавите празненство градове в света  <p>Александър от &bdquo;Траките&ldquo; с първата капитанска победа в &bdquo;Игри на волята&ldquo;</p> Александър от „ Траките “ с първата... Всичко от през днешния ден Виц на деня - Докторе, мъжът ми глътна аспирин простъпка. Какво да вършим? - Създай му някакво главоболие, с цел да не отиде хапчето напразно! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Да съблечеш българите: актови фотоси от предишния век  Денят, в който Русия изостави България Денят, в който Русия изостави България  Министър за госпожа Макрон: Тази жена в действителност е грозна  Човекът, който сплоти Княжество България и Източна Румелия в картина  Вечният, недостижимият, кралят - Фреди!  Руски историк: Българите наглеят, ограничете им чартърите bool(false) Водещи вести  Николай Малинов Шпионският скандал с Русия се разгаря, Борисов разяснява  Министерство на вътрешните работи за родителите на падналото дете: Бяха пияни Министерство на вътрешните работи за родителите на падналото дете: Бяха пияни  Йордан Бонев Гражданин със сигнал против Иванчева за опит за прелом  Домоуправител измамил чужденци с над 100 хиляди лв. Домоуправител измамил чужденци с над 100 хиляди лв.  Кола на Кола на " Гранична полиция " " хвърча " с 200 км/ч по " Тракия "  <p><strong><span style= Настъпва сезона на ужасите  Кадри от изложбата Дъската и свободата - скейт по време на соца  <p>Разкриха ли тайната на чудовището от Лох Нес</p> Разкриха ли тайната на чудовището от Лох Нес  Бойко Борисов Борисов за новия сектор: Опитът учи да приказваш, когато всичко е контрактувано  Как да се изключи лицевото различаване във Фейсбук Как да се изключи лицевото различаване във Фейсбук  <p class=
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР