Свят Камионът в Англия е регистриран във Варна, какво още

...
Свят Камионът в Англия е регистриран във Варна, какво още
Коментари Харесай

Камионът в Англия е регистриран във Варна, какво още се знае

Свят Камионът в Англия е регистриран във Варна, какво още се знае Британската полиция стартира идентифицирането на 39-те открити тела 24 октомври 2019, 09:29  Камионът в Англия е регистриран във Варна, какво още се знае
Камионът в Англия е регистриран във Варна, какво още се знае
 Защо морето край Истанбул се отдръпна с 25 метра, земетръс ли ще има
Защо морето край Истанбул се отдръпна с 25 метра, земетръс ли ще има
 Мястото с най-вече столетници в света
Мястото с най-вече столетници в света
 Турция приключи „ Мирна пролет ”, Съединени американски щати анулира глобите
Турция приключи „ Мирна пролет ”, Съединени американски щати анулира глобите
 Морето се отдръпна на 25 м във вътрешността, какво значи
Морето се отдръпна на 25 м във вътрешността, какво значи

" Анадолската организация ": Турската интервенция в Сирия е спряна
 39 убити в български камион. Борисов разяснява
39 убити в български камион. Борисов разяснява

" Фолксваген " не търси друго място за новия си цех

амионът е регистриран във Варна, само че е евентуално е благосъстоятелност на жена от Северна Ирландия. Домашният й адрес е посетен.

Камионът е влезнал през Холихед, Уелс, само че празен, а товарът е влезнал от Белгия. Подозира се, че жертвите са се качили в камиона в региона на пристанището.

Това споделя пред NOVA Христина Иванова - българка, която живее в Лондон.

По думите й една от версиите e, че и самият водач е нямал информация за това, какво е превозвал. "Не е ясно, кой е намерил телата първи. Съобщава се единствено, че към 13:30 локално време е подаден сигнал в полицията ", сподели още тя.

Британската полиция стартира идентифицирането на 39-те тела, открити в графство Есекс. Властите откриха, че камионът с българска регистрация е влезнал на територията на Англия от белгийския град Зеебрюге, преминавайки през пристанище Пърфлийт.

39 убити в български камион

Според Иван Димов от Министерството на външните работи

не е ясно дали измежду жертвите има български жители ,

само че главната версия на следствието е, че хората, умряли в камиона, са били жертви на трафик или незаконни мигранти.

"Властите в Англия предизвестиха на последния си брифинг, че идентифицирането на телата ще отнеме много време заради положението, в което те са се намирали ", сподели още Иван Димов.

"Нямаме никаква информация, само че и нямаме данни и учредения, които да сочат, че там може да има български жители, както и такива да са забъркани като причинители на закононарушението, защото камионът от 2017 година не е минавал през страната ", уточни съветникът на министъра на външните работи.



Белгийската прокуратура също стартира следствие. Властите се пробват да открият дали и за какъв брой време камионът е пътувал през Белгия.

25-годишният водач остава в ареста по съмнение в ликвидиране. Британски медии оповестиха, че името му е Мо Робинсън от Северна Ирландия.

Камионът с марка "Скания " е регистриран във Варна на името на компания на ирландска гражданка. Шофьорът на камиона е жител на Северна Ирландия. Той е арестуван и дава показания по случая.

Първоначално английската полиция заяви, че камионът е влезнал във Англия през Холихед на северозападния завършек на Уелс – едно от главните пристанища за фериботи от Ирландия. В сряда вечер обаче се поправи и заяви, че вход е Белгия.



 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: камион Англия По тематиката  Австрийската полиция откри 42 бежанци, скрити още веднъж в хладилен камион Австрийската полиция откри 42 бежанци, скрити още веднъж в хладилен камион  На границата: Задържаха 73-ма емигранти в хладилен камион На границата: Задържаха 73-ма емигранти в хладилен камион  Съдят българи за гибелта на 71 мигранти в Унгария Съдят българи за гибелта на 71 мигранти в Унгария  По 25 години затвор за българите – убийци на бежанци По 25 години затвор за българите – убийци на бежанци .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Не ни е боязън от рецесия, теглим още заеми  1 560 лв. минимална заплата дават компаниите  1 Как да защитим парите си по време на финансова рецесия  1 КНСБ: Предложенията не са в интерес на хората --> Пaрите ни  Не ни е боязън от рецесия, теглим още заеми Не ни е боязън от рецесия, теглим още заеми  560 лв. минимална заплата дават компаниите 560 лв. минимална заплата дават компаниите  Как да защитим парите си по време на финансова рецесия Как да защитим парите си по време на финансова рецесия  КНСБ: Предложенията не са в интерес на хората КНСБ: Предложенията не са в интерес на хората Не пропускай  Протест, откакто съд махна 10 година за зверско ликвидиране на жена Протест, откакто съд махна 10 година за зверско ликвидиране на жена  <br> Български фотографи в ранглиста на най-хубавите на Си Ен Ен <br>
Български фотографи в ранглиста на най-хубавите на Си Ен Ен
 <br> <strong> Искри </strong> прехвърчат в кралския двор. Скарани ли са <strong> Уилям и Хари? </strong> <br>
Искри прехвърчат в кралския двор. Скарани ли са Уилям и Хари?
 <br> Месецът на Скорпиона стартира от през днешния ден - <br>
Месецът на Скорпиона стартира от през днешния ден -
Последни  Камионът в Англия е регистриран във Варна, какво още се знае Камионът в Англия е регистриран във Варна, какво още се...  <p><strong>Софийският апартамент</strong>, който очарова с ретро сексапил (СНИМКИ)</p> Софийският апартамент, който очарова с ретро сексапил...  Корнелия Нинова Корнелия Нинова: Бих гласувала и за десен претендент  Мраморно море Защо морето край Истанбул се отдръпна с 25 метра...  Мястото с най-вече столетници в света Мястото с най-вече столетници в света  Йордан Радичков по време на пътуването му до Сибир. Верблюд, врабчета и на крачка от Нобела: Йордан Радичков  Тома Белев Скандалът с Тома Белев пораства, прокуратурата го проверява  Гугъл разгласи Гугъл разгласи " квантово предимство "  Honda Jazz e:HEV Honda форсира проектите за електрификация  <p>Как втората брачна половинка на тайландския крал <strong>изпадна в немилост</strong></p> Как втората брачна половинка на тайландския крал изпадна в...  <p><strong>5 скандални любовни афери</strong>, които трансформираха историята</p> 5 скандални любовни афери, които трансформираха историята  Иван Гешев Висш съдебен съвет ще избира Иван Гешев за основен прокурор  <p>Турция приключи &bdquo;Мирна пролет&rdquo;, Съединени американски щати анулира санкциите</p> Турция приключи „ Мирна пролет”, Съединени американски щати анулира...  <p>Баща опита да убие 7-годишното си дете</p> Баща опита да убие 7-годишното си дете  <p>НАП ревизира 38 политици и магистрати</p> Национална агенция за приходите ревизира 38 политици и магистрати  Скоростта и експанзията са измежду най-рисковите държания на пътя Скоростта и експанзията са измежду най-рисковите държания...  <p>Морето се отдръпна на 25 м във вътрешността, какво означава</p> Морето се отдръпна на 25 м във вътрешността, какво значи  <p><strong>14-годишният</strong> Росен, който очарова по улиците на <strong>София</strong></p> 14-годишният Росен, който очарова по улиците на София  Избягалият пандизчия Мартин Шахънски Хванаха избягалия пандизчия, отишъл си у дома  Българи наказани в Лондон за трафик на транссексуални и дами Българи наказани в Лондон за трафик на транссексуални и... Всичко от през днешния ден Виц на деня - Ако знаеш по какъв начин не ми се върви на посетители у съседите! - Да не мислиш, че на мен ми се желае? Представяш ли си… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Зимата е на хоризонта, задава се първият сняг  Кейт и облеклата, с които не чакахме да я забележим в Пакистан  5 високоенергийни места в България, които да посетите (СНИМКИ)  Рафаел Надал се ожени след 14 годишна връзка  Булка помоли своите четири баби да ѝ бъдат шаферки  Стефан Данаилов в схващане, желае да гледа мачове на Челси Стефан Данаилов в схващане, желае да гледа мачове на Челси Водещи вести  <p>НАП ревизира 38 политици и магистрати</p> По искане на Цацаров: Национална агенция за приходите ревизира 38 политици и магистрати  Тома Белев Скандалът с Тома Белев пораства, прокуратурата го проверява  Корнелия Нинова Корнелия Нинова: Бих гласувала и за десен претендент  <p>Как втората брачна половинка на тайландския крал <strong>изпадна в немилост</strong></p> Как втората брачна половинка на тайландския крал изпадна в недружелюбност  <p>Баща опита да убие 7-годишното си дете</p> Баща опита да убие 7-годишното си дете  Йордан Радичков по време на пътуването му до Сибир. Верблюд, врабчета и на крачка от Нобела: Йордан Радичков  <p><strong>5 скандални любовни афери</strong>, които трансформираха историята</p> 5 скандални любовни афери, които трансформираха историята  <p><strong>Софийският апартамент</strong>, който очарова с ретро сексапил (СНИМКИ)</p>
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР