Свят Хванаха българска ученичка да пише върху Колизеума Сега нейните

...
Свят Хванаха българска ученичка да пише върху Колизеума Сега нейните
Коментари Харесай

Хванаха българска ученичка да пише върху Колизеума

Свят Хванаха българска ученичка да написа върху Колизеума Сега нейните родители ще би трябвало да платят солена санкция  Жанета Нейкова 30 април 2019, 16:48
едемнадесет годишна българка бе арестувана, до момента в който дълбае буквите си на хилядолетния амфитеатър и шедьовър на международната архитектура - Колизеума.

Момичето, чието име се оповестява единствено с букви поради възрастта й, е била на ученическа екскурзия във Вечния град. Нейните родители ще би трябвало да платят солена санкция по обвиняване за умишлена и усложнена вреда на монумент на културата.

Младата българка е съумяла да издълбае единствено инициала на дребното си име, поради бързата интервенция на чиновниците на реда и на карабинерите, които я задържат в близкия сектор. Тя е освободена, откакто против нея е пусната процедура към Прокуратурата за усложнено нанасяне на вреда.

Наказанието за такова нарушение е условна присъда от половин до три години и санкция до 20 000 евро.

Такава, заплати и прочулият се със същото дело преди 4 години футболист Благой Георгиев. Италианската аудитория научи името му не поради футболните му изяви, а тъй като дълба името си по Колизеума.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР