Свят Форбс: Изтекли данни за коронавируса подпалиха интернет От Голдман

...
Свят Форбс: Изтекли данни за коронавируса подпалиха интернет От Голдман
Коментари Харесай

„Форбс”: Изтекли данни за коронавируса подпалиха интернет

Свят „ Форбс ”: Изтекли данни за ковид подпалиха интернет От „ Голдман Сакс ” предвиждат 150 милиона смъртни случая  Николай Киров 17 март 2020, 17:36  UEFA отсрочва Европейското по футбол за 2021 година
UEFA отсрочва Европейското по футбол за 2021 година
 Изписаха Том Ханкс от болничното заведение в Австралия
Изписаха Том Ханкс от болничното заведение в Австралия
 Шокиращ теч на данни за ковид във Англия
Шокиращ теч на данни за ковид във Англия
 Папа Франциск из пустите улици на Рим: Да се помолим дружно
Папа Франциск из пустите улици на Рим: Да се помолим дружно
 Съединени американски щати затварят границите си за Англия и Ирландия
Съединени американски щати затварят границите си за Англия и Ирландия
 Защо коронавирусът удари смъртоносно тъкмо Италия
Защо коронавирусът удари смъртоносно тъкмо Италия
 Европейски Съюз дава по 2000 евро на мигрант в Гърция, в случай че се върне вкъщи
Европейски Съюз дава по 2000 евро на мигрант в Гърция, в случай че се върне вкъщи
 Путин и Ердоган удовлетворени, напрежението в Идлиб понижава
Путин и Ердоган удовлетворени, напрежението в Идлиб понижава

иналия четвъртък от най-влиятелната банка в Съединени американски щати, а евентуално и в света, „ Голдман Сакс”, са събрали изнервените си клиенти на поверителен конферентен диалог, управителен от основния икономист Ян Хациус и шефа на здравния отдел Майкъл Рендел.

Целта е била да се успокоят вложителите за въздействието на ковид върху международната стопанска система, оповестява „ Форбс”. Част от презентацията обаче е изтекла в интернет.

От банката предвиждат, че фондовите пазари ще стартират да се възвръщат още през втората половина на тази година от срутва, провокиран от епидемията. Според „ Голдман Сакс”, за разлика от 2008 година, в този момент няма систематичен риск за финансовата система.

Учени откриха по какъв начин имунната ни система се бори с COVID-19

Очакванията за самото заболяване не са толкоз оптимистични. От капиталовата банка считат, че коронавирусът ще засегне към 50% от популацията на Съединени американски щати или към 150 млн. американци, и 75% от популацията на Германия или към 58 млн. германци. Пикът на епидемията се чака в идващите 8 седмици.

Разпространението на ковид е главно сред 30 и 50 градуса северна географска широчина. В това отношение той не се отличава от други болести на дихателните пътища, като да вземем за пример грипа.

COVID-19: Доброволци в Съединени американски щати тестват първите ваксини

Това значи, че Ковид-19 избира хладното време, което наподобява го прави сезонен вирус и епидемията ще затихне през лятото.

При 80% от инфектираните болестта протича леко. Първоначалните признаци наподобяват на простуда, а по-късните на грип. При 5% от инфектираните, главно тези в преклонна възраст, заболяването протича тежко, с заплаха за живота.

Смъртността е до 2%. Умират най-много хората в преклонна възраст и тези с отслабена имунна система. Това значи, че в Съединени американски щати болестта може да убие към 3 млн. души. Толкова и умират всяка година от напреднала възраст. В световен мащаб предстоящите смъртни случаи са към 150 милиона. Това обаче не значи директно увеличение на смъртността със същия брой, а че доста хора в преклонна възраст или в неприятно здравословно положение ще починат по-рано от дихателни проблеми. Разбира се това може да стресира здравните системи.

Спорно е по какъв начин да се противодейства на епидемията. Подходът в Съединени американски щати е за налагане на карантина. Във Англия пък концепцията е да се разреши разпространяването на вируса, тъй че популацията да построи имунитет към него.

Коронавирус покоси автомобилната промишленост

Според „ Голдман Сакс” карантината наподобява е неефективна, само че за сметка на обилни вреди за стопанската система понижава натиска върху здравната система, давайки повече време за грижа за заболелите.

От капиталовата банка чакат, че поради епидемията, световната стопанска система ще нарасне с към 2% тази година, което би бил най-ниският растеж от 30 години насам.

Ще има стопански загуби поради самия вирус, само че същинските вреди ще са разследване от пазарната логика на психиката. Вируси е имало откогато съществува човечеството, показват от „ Голдман Сакс”.

Те предвиждат комерсиална война за пазарен дял при търговията с нефт сред Русия от една страна и Съединени американски щати, и Саудитска Арабия от друга.

Освен това механически пазарът като цяло търси причина за низходяща промяна след най-продължителния интервал на напредък на фондовите показатели в историята.

От капиталовата банка показват пред „ Форбс”, че тази информация е оповестена без тяхно разрешение, само че не отхвърлят нейната меродавност.

Всичко за развиването на епидемията с ковид и изключителното състояние четете ТУК

Светът е изправен пред тестването COVID-19. Само дружно можем да се оправим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте рекомендациите на специалистите. Погрижете се за себе си, за околните си и за близките.

Останете си у дома – пазете човешкия живот!

Народоосвободителна въстаническа армия БРОУДКАСТИНГ ГРУП

ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Николай Киров Източник: вирус .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Забраняват почивки и екскурзии у нас и в чужбина  1 Кога ни би трябвало здравно за работата  1 Как да проверим цените на медикаментите в действително време  1 Болница отхвърли подаяние от над 200 000 лв. --> Пaрите ни  Забраняват почивки и екскурзии у нас и в чужбина Забраняват почивки и екскурзии у нас и в чужбина  Кога ни би трябвало здравно за работата Кога ни би трябвало здравно за работата  Как да проверим цените на медикаментите в действително време Как да проверим цените на медикаментите в действително време  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Рязко увеличение на инфектираните с COVID-19 в Турция Рязко увеличение на инфектираните с COVID-19 в Турция  Лекар: Хората чакат да ги защитим от ковид Лекар: Хората чакат да ги защитим от ковид  <br> <strong> Стоичков </strong>: Само с дисциплинираност <strong> усмивки </strong> отново ще има <br>
Стоичков : Само с дисциплинираност усмивки отново ще има
 <br> <strong> Кои сериали </strong> да гледаме, до момента в който сме <strong> вкъщи </strong> <br>
Кои сериали да гледаме, до момента в който сме вкъщи
Последни  „ Форбс ”: Изтекли данни за ковид подпалиха интернет „ Форбс ”: Изтекли данни за ковид подпалиха...  Венцислав Мутафчийски 81 случая на ковид в Бългрия  <p>Външният министър: Спрете да пътувате</p> Външният министър: Спрете да пътувате  <p>Ето кой ще бъде под наложителна карантина</p> Ето кой ще бъде под наложителна карантина  <p>Български професор предвижда по кое време ще е краят на Covid-19</p> Български професор предвижда по кое време ще е краят на...  UEFA отсрочва Европейското по футбол за 2021 година UEFA отсрочва Европейското по футбол за 2021 година  BMW i4 Concept BMW орязва 50% от „ обичайните разновидности за...  Гешев изиска незабавна карантина на Банско Гешев изиска незабавна карантина на Банско  <p>Сдружението на заведенията: 200 хиляди уволнени до края на март</p> Сдружението на заведенията: 200 хиляди уволнени до края...  Частните лечебни заведения в подготвеност да се включат в битката с ковид Частните лечебни заведения в подготвеност да се включат в битката с...  <p><strong>COVID-19:</strong> Ето за какво да <b>НЕ</b>&nbsp;<strong>се паникьосваме</strong></p> COVID-19: Ето за какво да НЕ се паникьосваме  Болезнени уроци по връзка и в двете кухни ще отрезвят готвачите Болезнени уроци по връзка и в двете кухни ще...  <p>Италианец под карантина за ковид,лекар в България</p> Италианец под карантина за ковид,лекар в България  Взискателен притежател предизвика своите чиновници в „ Шеф под прикритие “ Взискателен притежател предизвика своите чиновници в...  Святослав и Ивелина от Един за различен: Записахме се на подбив Святослав и Ивелина от Един за различен: Записахме се на...  <p><strong>Учени</strong> откриха по какъв начин <strong>имунната</strong> ни <strong>система</strong> се бори с <strong>COVID-19</strong></p> Учени откриха по какъв начин имунната ни система се бори с COVID-19  Спекула на пазара поради ковид, страната взима ограничения Спекула на пазара поради ковид, страната взима...  <p>Кои <strong>музеи </strong>да посетите, до момента в който <strong>седите на дивана</strong>?</p> Кои музеи да посетите, до момента в който седите на дивана?  <p>Отлагат едно от <strong>най-големите фешън събития</strong> за годината</p> Отлагат едно от най-големите фешън събития за годината  <p>Борисов спря поръчка за Германия, &quot;първо нужното за България&quot;</p> Борисов спря поръчка за Германия, "първо... Всичко от през днешния ден Виц на деня Страшни времена настанаха! На хората им се постанова да си мият ръцете, сами да си готвят и да си поддържат връзка с децата у дома. Че то… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте   Китай: Епидемията от ковид е овладяна Китай: Епидемията от ковид е овладяна  Български доктор сподели истината за ковид Български доктор сподели истината за ковид  Българи с пробив в разработка против ковид  Финалистите от Hell’s Kitchen 2 искрено за напрежението и компликациите в кухнята  86 година от рождението на индивида, покорил Космоса Водещи вести  Венцислав Мутафчийски 81 случая на ковид в Бългрия  Гешев изиска незабавна карантина на Банско Гешев изиска незабавна карантина на Банско  <p>Външният министър: Спрете да пътувате</p> Външният министър: Спрете да пътувате  <p>Български професор предвижда по кое време ще е краят на Covid-19</p> Български професор предвижда по кое време ще е краят на Covid-19  <p>Ето кой ще бъде под наложителна карантина</p> Здравният министър издаде заповед за наложителна карантина за ковид  <p </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР