Свят Ето кога ще се проведе Парадът на победата в

...
Свят Ето кога ще се проведе Парадът на победата в
Коментари Харесай

Ето кога ще се проведе Парадът на победата в Москва

Свят Ето по кое време ще се организира Парадът на успеха в Москва Новата дата разгласи съветският президент Владимир Путин 26 май 2020, 15:50  Ето по кое време ще се организира Парадът на успеха в Москва Източник: ЕПА/БГНЕС
арадът на успеха в Москва ще се организира на 24 юни, заяви през днешния ден съветският президент Владимир Путин, представен от БГНЕС.

На тази дата през 1945 година на Червения площад в Москва се е състоял историческият церемониал на успеха над хитлеристка Германия.

Руският президент също по този начин предложи маршът на Безсмъртния полк да се организира на 26 юли в деня на Военноморски сили.
Репетиция за идния церемониал за Деня на успеха  Репетиция РУСИЯ МОСКВА САМОЛЕТИ ПАРАД Военновъздушни сили идния церемониал Деня успеха  Репетиция РУСИЯ МОСКВА САМОЛЕТИ ПАРАД Военновъздушни сили идния церемониал Деня успеха  Репетиция РУСИЯ МОСКВА САМОЛЕТИ ПАРАД Военновъздушни сили идния церемониал Деня успеха  Репетиция РУСИЯ МОСКВА САМОЛЕТИ ПАРАД Военновъздушни сили идния церемониал Деня успеха
Путин подреди да бъдат отстранени всевъзможни опасности за здравето на участниците в Парада на успеха в Москва и други градове. Министърът на защитата Сергей Шойгу получи указания да обезпечи най-строгия режим на сигурност и да сведе до най-малко рисковете.

По-рано съветският президент сподели, че парадът на Червения площад и шествието на Безсмъртния полк въпреки всичко ще се проведат, а датите ще бъдат оповестени, щом се обясни обстановката с развиването на епидемията от ковид.

Министърът на защитата Сергей Шойгу заяви през днешния ден, че Русия е минала пика на болестта през втората половина на април. Той посочи, че от началото на март в армията са инфектирани 5 500 души, а до през днешния ден 3 500 са излекувани.

Според Шойгу пандемията от ковид не е повлияла на бойната успеваемост на съветските въоръжени сили.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР