Свят Енджи Касабие: Това е най-страшното нещо, през което Ливан

...
Свят Енджи Касабие: Това е най-страшното нещо, през което Ливан
Коментари Харесай

Енджи Касабие: Това е най-страшното нещо, през което Ливан е минавал

Свят Енджи Касабие: Това е най-страшното нещо, през което Ливан е минавал Тя разяснява ужасяващата детонация в Бейрут 6 август 2020, 09:56  Минута безмълвие в Япония за жертвите от Хирошима
Минута безмълвие в Япония за жертвите от Хирошима
 Повече от 100 души в неопределеност след детонациите в Бейрут
Повече от 100 души в неопределеност след детонациите в Бейрут
 Бурята
Бурята " Исаяс " взе четири жертви в Съединени американски щати
 Българският дипломат в Бейрут описа за гърмежите
Българският дипломат в Бейрут описа за гърмежите
 Увеличават се жертвите от детонациите в Бейрут, тридневен печал
Увеличават се жертвите от детонациите в Бейрут, тридневен печал
 Купил ли е Фейсбук Instagram, с цел да го обезврежда
Купил ли е Фейсбук Instagram, с цел да го обезврежда
 Страшни гърмежи близо до посолството на България в Ливан, починали
Страшни гърмежи близо до посолството на България в Ливан, починали
 Ескалация, готовност в Беларус на границата с Русия
Ескалация, готовност в Беларус на границата с Русия

"Това е най-страшното нещо, през което Ливан е минавал от доста години насам. След всичките войни, които сме минали, досега такова нещо не е имало. За малко да изгубим цялата страна и тя да изчезне от планетата ", по този начин ливанската диетоложка Енджи Касабие разяснява в предаването на "Здравей, България " ужасяващата детонация в Бейрут.

Повече от 100 души в неопределеност след детонациите в Бейрут

При мощния гърмеж на пристанището в ливанската столица починаха минимум 100 души, над 4 000 са ранени, а доста хора в неопределеност. Към това се прибавят огромните материални вреди и съмненията на жителите, че небрежност и корупция са провокирали нещастието.

Тридневен печал в Ливан след гърмежа и десетките жертви

"Майка ми, сестрите ми, брачният партньор на сестра ми, детето им, също са в Ливан. Малката ми сестра, както си е стояла у дома, си е блъснала главата в тавана. Другата ми сестра е била на открито и е чула заплашителен звук и внезапно е видяла всички стъкла върху колата. Слава Богу, всичко материално, което е изгубено, е нищо. Важното е, че са живи и здрави ", добави Касабие.

Страшни гърмежи близо до посолството на България в Ливан, починали

"Имайте поради, че те не живеят в самия Бейрут, а на 10 минути оттова. Във вилната зона, в която имам къща аз, даже има потърпевши, в случай, че е доста надалеч от пристанището в града ", сподели още диетоложката.

Българският дипломат в Бейрут описа за гърмежите

И добави: "Имало е деца, които са били подземен за повече от 24 часа и чак през вчерашния ден са били открити. Има още стотици хора, за които още фамилиите им не знаят къде се намират ", посочи тя.

Повече вижте във видеото.
Ужасяващи опустошения след детонациите в Бейрут  ф  ф  ф  ф Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Енджи Касабие Ливан ужасяващо нещо Бейрут гърмеж.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи  Дончев: Има вид за оставка в края на септември Дончев: Има вид за оставка в края на септември  303 нови случаи на COVID-19, девет души са умряли 303 нови случаи на COVID-19, девет души са умряли  Президентът ще показа план за Национален стратегически документ Президентът ще показа план за Национален стратегически документ  Енджи Касабие: Това е най-страшното нещо, през което Ливан е минавал Енджи Касабие: Това е най-страшното нещо, през което Ливан е минавал  1 Намалява се административната тежест за самоосигуряващите се пенсионери  1 Заведенията желаят работещи навън чиновници да са без маски  1 Авиокомпании чакат хиляди съкращения на работни места поради коронакризата --> Пaрите ни  Намалява се административната тежест за самоосигуряващите се пенсионери Намалява се административната тежест за самоосигуряващите се пенсионери  Заведенията желаят работещи навън чиновници да са без маски Заведенията желаят работещи навън чиновници да са без маски  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Франс прес: Премиерът на България прави крачка обратно Франс прес: Премиерът на България прави крачка обратно  303 нови случаи на COVID-19, девет души са умряли 303 нови случаи на COVID-19, девет души са умряли  Томислав Дончев: Не! Това не е почтено! Томислав Дончев: Не! Това не е почтено!  Жълт код за мощен вятър в 13 области, в 5 - за дъждове Жълт код за мощен вятър в 13 области, в 5 - за дъждове Виц на деня Жена си прави прическа, преди да замине на екскурзия до Рим. - И къде заминаваш - пита фризьорката ѝ. - За Рим. - Ау-у-у, ужасен… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Последни  Асоциация на заведенията: Служителите навън да работят без маски Асоциация на заведенията: Служителите навън да работят без маски " Неглижирането на ограниченията става все по-масова процедура ", декларират от сектора  Защо покривът на под земята паркинг се трансформира в басейн при всеки дъжд? Защо покривът на под земята паркинг се трансформира в басейн при всеки дъжд? Казусът е от столичния квартал „ Зона Б-5 "  Защо Защо " Facebook " изтри пост на Тръмп? Въпросният пост съдържал линк към видео на телевизия " Фокс нюз "  Снимка: pixabay Тези български думи идват от арабски Използваме ги съвсем ежедневно, само че надали се замисляме, че са прастари и идват от доста надалеч  Меркурий в Лъв: Ако обстоятелствата не ме поддържат, толкоз по-зле за тях Меркурий в Лъв: Ако обстоятелствата не ме поддържат, толкоз по-зле за тях Планетата на връзката ще остане в знака на Лъва от 5 до 20 август  <p>Tesla е продала повече е-коли от трите компании след нея</p> Tesla няма прекъсване, продава повече от трите компании след нея Американската компания продава повече електрически автомобили от общите продажби на идващите три компании в класирането.  Новите устройства на Samsung Samsung добави пет устройства към гамата Galaxy Сред тях е новият Note 20 и сгъваемият Galaxy Fold 2  Признаците за дефицит на витамин C Признаците за дефицит на витамин C Кои признаци подсказват за неналичието на витамин C в организма  Пожарът край село Горно Черковище Пожари край Любимец и в Казанлъшко В непосредственост до огъня край село Горно Черковище има стотици декари масиви с роза дамасцена и широколистна гора  Министерството на туризма затваря за ден поради ковид Министерството на туризма затваря за ден поради ковид Служителка от администрацията на ведомството е дала позитивна проба за COVID-19  Мистериозни семена идват от Китай по пощата Мистериозни семена идват от Китай по пощата Това се случи първо в Съединени американски щати, а в този момент и в Европа  28-и ден на митинги 28-и ден на митинги Тази вечер се приготвя и обсада в Русе  Ново огнище на ковид във Варна Ново огнище на ковид във Варна Към момента всички инфектирани са в положително здравословно положение  Франс прес: Премиерът на България прави крачка обратно
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР