Свят Български гражданин уби бившата си приятелка и майка й

Свят Български гражданин уби бившата си приятелка и майка й ...

Български гражданин уби бившата си приятелка и майка й.

Свят Български гражданин уби бившата си приятелка и майка й Това е станало в турския град Маниса Виолета Русенова 20 април 2019, 20:42 Български гражданин уби бившата си приятелка и майка й Източник: Thinkstock/Guliver
ългарски гражданин е извършил двойно убийство в турския град Маниса, след което се е самоубил. Това съобщават турски медии, цитирани от БНР.

Бившата приятелка на 31-годишния Теннур Илиязов Тахиров - Рабиа Байрам, на 23 години, която е турска гражданка, му заявила, че не иска повече да го вижда и иска той да остави семейството ѝ на спокойствие. Впоследствие Тахиров разбил вратата на дома на семейството и след скандал с майката на момичето Фатма Байрам я прострелял, след което застрелял на улицата и дъщерята, която се опитала да избяга. След извършеното Тахиров се е самоубил с пистолета си.

Трагедията се е разиграла в петък на обяд в община Юнусемре, област Маниса. При огледа полицейските служители са открили 9 гилзи - 3 в дома на семейството и 6 на улицата. До вчера турските медии съобщаваха само инициалите на човека и че е "влязъл в Турция от България". Днес вече съобщават за националност, имена и години.

 Instagram
Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ СЕ Редактор: Виолета Русенова Източник:     

Източник: vesti.bg