Свят Атина: Никой не може да премине гръцките граници Гръцкото

...
Свят Атина: Никой не може да премине гръцките граници Гръцкото
Коментари Харесай

Атина: Никой не може да премине гръцките граници

Свят Атина: Никой не може да премине гръцките граници Гръцкото външно министерство упрекна Турция в „ акция за дезинформация “  Надежда Неменски 1 март 2020, 15:18  DW: Така в Япония са се отнасяли с немските военнопленници
DW: Така в Япония са се отнасяли с немските военнопленници
 Нова мигрантска вълна: над 76 000 са минали в Европейски Съюз от Турция
Нова мигрантска вълна: над 76 000 са минали в Европейски Съюз от Турция
 Първа жертва на смъртоносния вирус в Австралия
Първа жертва на смъртоносния вирус в Австралия
 Първа жертва на ковид в Съединени американски щати, над 1000 са инфектираните в Италия
Първа жертва на ковид в Съединени американски щати, над 1000 са инфектираните в Италия
 Историческо: Съединени американски щати и талибаните подписаха спокойно съглашение
Историческо: Съединени американски щати и талибаните подписаха спокойно съглашение

" Амнести интернешънъл ": Атина и София да отворят границите си за бежанците
 DW: Топлина, мраз, влага: Kакво въздейства на рисковия ковид?
DW: Топлина, мраз, влага: Kакво въздейства на рисковия ковид?
 DW: Ужасът в Идлиб, 900 000 души се борят за оцеляване
DW: Ужасът в Идлиб, 900 000 души се борят за оцеляване

ърция опроверга изнесената от Турция информация за броя на мигрантите, които са напуснали страната в посока Европейски Съюз. „ Никой не може да премине гръцките граници. Всеки, който се опита да влезе нелегално, ще бъде спрян дейно.

Цифрите, изнесени от турските управляващи, са погрешни и подвеждащи “, написа гръцкото външно министерство в формалния си профил в обществената мрежа Туитър.

Нова мигрантска вълна: над 76 000 са минали в Европейски Съюз от Турция

Гръцкото външно министерство съобщи, че „ продължава акцията за дезинформация от турските власти”

и разгласява публични данни за опитите за задържане и арестите.

„ Кампанията за дезинформация от турските управляващи продължава. Реалността: 10 000 души бяха възпрепятствани да влязат на гръцка територия от през вчерашния ден сутринта до тази заран. От тях 73 души влязоха нелегално на гръцка територия и бяха задържани “, заяви гръцкото външно министерство.

Турция няма да стопира бежанци към Европа

Изявлението идва като коментар на оповестеното от турският вътрешен министър, че 76 358 мигранти са напуснали границите на страната в посока към Европейски Съюз и са прекосили границата през Одрин (провинция, граничеща с Гърция и България в северозападната част на Турция).

Междувременно

Европейската организация за надзор на границите Фронтекс разположи подкрепления и увеличи нивото си на подготвеност по границите с Турция ,

съобщи Франс прес.

„ Повишихме нивото на подготвеност по всички граници с Турция до „ високо”, съобщи говорителка на Фронтекс. „ Получихме искане за спомагателна помощ от Гърция. Вече взехме ограничения за наново разполагане на техническо съоръжение и спомагателни граничари в Гърция”, добави тя.

Каракачанов за мигрантската рецесия: Ние сме в подготвеност

Еврокомисарят по миграцията Маргаритис Схинас заяви в Туитър, че е изискал привикване на незабавно съвещание на министрите на вътрешните работи на страните-членки, с цел да обсъдят обстановката, зародила откакто Турция отвори границите си към Гърция и България, позволявайки на хиляди мигранти и бежанци да преминат свободно, напомня Агенция Франс Прес, като отбелязва, че по този метод турският президент Реджеп Тайип Ердоган оказва напън над Европейски Съюз и страните членки на НАТО, с цел да получи поддръжката им за интервенциите на Анкара в Сирия.

В официалното съобщение на Фронтекс се акцентира, че

организацията следи деликатно обстановката по турско-гръцката и турско-българската граници .

„ Обмисляме други способи за оказване на поддръжка на страните от Европейски Съюз, граничещи с Турция”, прибавя европейската гранична работа. „ Поддържаме тесни контакти с гръцките управляващи за спомагателна помощ, която можем да окажем в тази бързоразвиваща се ситуация”.

Фронтекс следи и обстановката в Кипър, чиято северна част е окупирана от Анкара.

Европейската гранична работа заяви, че изпраща спомагателен личен състав и съоръжение за интервенциите си в България и Гърция. В момента на територията на Гърция са ситуирани 400 европейски граничари, а в България – 60.

Вижте повече във видеото от канала на Ruptly във Vbox7.com.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Надежда Неменски Източник: Гърция мигранти граница Турция ифнормация .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар  1 Как да си извадите ПИК, с цел да изчислите бъдещата си пенсия  1 Какви заплати получават президентите  1 Вдигат таксите за образование на студенти  1 Договориха 300 лв. минимална пенсия --> Пaрите ни  Как да си извадите ПИК, с цел да изчислите бъдещата си пенсия Как да си извадите ПИК, с цел да изчислите бъдещата си пенсия  Какви заплати получават президентите Какви заплати получават президентите  Вдигат таксите за образование на студенти Вдигат таксите за образование на студенти  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  DW: Топлина, мраз, влага: Kакво въздейства на рисковия ковид? DW: Топлина, мраз, влага: Kакво въздейства на рисковия ковид?  " Амнести интернешънъл ": Атина и София да отворят границите си за бежанците  <br> <strong> Утре </strong> си желаеме амнистия, <strong> какво би трябвало да знаем </strong> <br>
Утре си желаеме амнистия, какво би трябвало да знаем
 <br> <strong> 10 неточности, </strong> които позволяваме в <strong> грижата </strong> за нашите <strong> зъби </strong> <br>
10 неточности, които позволяваме в грижата за нашите зъби
Последни  Гръцко-турската граница Атина: Никой не може да премине гръцките граници  Красимир Каракачанов Каракачанов за мигрантската рецесия: Ние сме в подготвеност  <p>Вдигането на коли от паяк &ndash; на ръба на закона</p> Вдигането на коли от паяк – на ръба на закона  <p>Медицински експерти афишират <strong>безсрочен протест</strong></p> Медицински експерти афишират неопределен митинг  Хронична кашлица, по какъв начин да облекчим досадните признаци Хронична кашлица, по какъв начин да облекчим досадните признаци  Хирошима, Япония, 1945 година Така в Япония са се отнасяли с немските...  Поклонението пред ген. Андрей Боцев Армията се елементарни с началника на защитата ген. Андрей...  Деница Сачева Деница Сачева: Няма опасност за бюджета на Национален осигурителен институт  Мигранти на турско-гръцката граница Нова мигрантска вълна: над 76 000 са минали в Европейски Съюз от...  Бойко Борисов Премиерът Борисов изиска амнистия  <p>Тол системата потегли от днес</p> Тол системата потегли от през днешния ден  <p>Първа жертва на смъртоносния вирус в Австралия</p> Първа жертва на смъртоносния вирус в Австралия  Генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски Ген. Мутафчийски: Коронавирусът няма да подмине България  Насимо и изложбата с графити Никога до в този момент: графити в Националната ни изложба  Как да защитим по-добре профила си в Amazon Как да защитим по-добре профила си в Amazon  <p>Днес означаваме <strong>три празника</strong></p> Днес означаваме три празника  Първа жертва на ковид в Съединени американски щати, над 1000 са инфектираните в Италия Първа жертва на ковид в Съединени американски щати, над 1000 са...  2 пикантни предписания за разпалване на апетита 2 пикантни предписания за разпалване на апетита  Борис Джонсън ще става татко Борис Джонсън ще става татко  Затварят ресторанта, където бездомни се хранят през зимата Затварят ресторанта, където бездомни се хранят през... Всичко от през днешния ден Виц на деня Мъж се оплаква на жена си: - Скъпа, през днешния ден четох в един хороскоп, че през идната 2020 година ще са щастливи единствено тези с рога… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българката, след която образованието не е същото  Да се бориш с опиатите във  Хиляди приветстваха унизеното момче от Австралия  Майката на Грета Тунберг разкрива сложното й детство в нова книга  Знаменитости се сплотиха в поддръжка на унизено 9-годишно дете  Венци Мицов: Най-голямата ми драма е, че съм си забранил да хапвам банички Водещи вести  Красимир Каракачанов Каракачанов за мигрантската рецесия: Ние сме в подготвеност  <p>Медицински експерти афишират <strong>безсрочен протест</strong></p> Медицински експерти афишират неопределен митинг  <p>Вдигането на коли от паяк &ndash; на ръба на закона</p> Вдигането на коли от паяк – на ръба на закона  Хронична кашлица, по какъв начин да облекчим досадните признаци Хронична кашлица, по какъв начин да облекчим досадните признаци  <p>Днес означаваме <strong>три празника</strong></p> Днес означаваме три празника  Насимо и изложбата с графити Никога до в този момент: графити в Националната ни изложба Източник:
vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР