Свръхпопулярният чат с изкуствен интелек ChatGPT вече има платена версия

...
Свръхпопулярният чат с изкуствен интелек ChatGPT вече има платена версия
Коментари Харесай

Очаквано: ChatGPT вече има платена версия

Свръхпопулярният чат с неестествен интелек ChatGPT към този момент има платена версия - компанията OpenAI, която създава приложението, предлага абонамент за 20 $ на месец.

Основната версия на невронната мрежа остава безвъзмездна за всеки - което слага въпроса какво тъкмо получават потребителите, които са подготвени да заплащат абонамент.

ChatGPT Plus дава обещание достъп когато и да е, даже когато програмата е натоварена. А това може да е потребно за тези, които я употребяват за работа, защото в пикови часове от време на време тя става недостъпна. 

OpenAI дават обещание и по-бързи отговори - още веднъж, когато има доста консуматори, чат-ботът от време на време се бави с отговор на въпрос.

И най-много - " предпочитан достъп до нови функционалности и усъвършенствания ". Тази част от офертата е най-мистериозна, тъй като за момента не е ясно какви ще са тези нови функционалности и усъвършенствания. Известно е, че изкуственият разсъдък е квалифициран въз основата на данни до 2021 година, тъй че може би това значи, че ChatGPT Plus ще бъде обогатен и с по-скорошна информация.

OpenAI акцентират, че са пуснали програмата като " изследователско показване ", което им е помогнало да съберат доста данни за преимуществата и минусите на програмата, и нейните ограничавания - за които те признаха през цялото време.

Междувременно ChatGPT стана извънредно известна, и към този момент се употребява освен от хора, които желаят да си початят с стратегия, която беседва естествено, само че се употребява и от публицисти, програмисти, учители, възпитаници и в редица други промишлености - най-много като асистент, не като заместител на хората. А техногиганти в Китай и Съединени американски щати готвят свои съперници на приложението.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР