Свръхбагажът е проблем е познат на мнозина: докато са на

...
Свръхбагажът е проблем е познат на мнозина: докато са на
Коментари Харесай

5 трика, с чиято помощ ще се разминете с таксите за багаж

Свръхбагажът е проблем е прочут на мнозина: до момента в който са на отмора, купуват сувенири и в последна сметка е мъчно куфарът да се затвори.

Ето няколко метода за решение на този проблем:

1. Изпратете част от сувенирите авансово

Често това се оказва доста по-изгоден вид от заплащането на непотребни летищни такси.

2. Носете част от движимостите в ръчния си багаж

Това е много известен способ, изключително измежду дамите. Авиокомпаниите доста рядко претеглят дамските чанти, а те могат да се поберат доста повече, в сравнение с наподобява на пръв взор. Но е по-добре да не разчитате на това и авансово да се информирате за точното тегло и размер на ръчния багаж, с които ще бъдете позволени на борда без спомагателни такси.

3. Носете някои от нещата върху себе си или ги опаковайте вярно

Ако разполагате с няколко куфара, можете да разпределите багажа по този начин, че всеки от тях да дава отговор на нужните параметри за безвъзмезден превоз.

Но добре е авансово да проучите стандартите на самолетната компания, чиито услуги планирате да употребявате. Ако надвишавате оторизации багаж с няколко кг, можете просто да облечете някои от облеклата. Със сигурност няма да ви е доста комфортно, само че е икономично. 

4. Информирайте се авансово за изискванията на самолетната компания

Добре е авансово да получите информация от самолетната компания. Преценете кой вид е по-изгоден: да доплатите за още 1 куфар или за спомагателните килограми над допустимото.

5. Откажете се от някои движимости, които не са скъпи

Прегледайте добре багажа си и преценете от какво може да се откажете. Най-лесно и на ниска цена е да си набавите продуктите за персонална хигиена след прибирането ви вкъщи или след идване ви на мечтаната дестинация.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР