Свръх мерките за сигурност покрай национални чествания започват съвсем да

...
Свръх мерките за сигурност покрай национални чествания започват съвсем да
Коментари Харесай

Контрера се ядоса, че НСО пази Денков и Габриел

Свръх ограниченията за сигурност около национални празнувания стартират напълно да нервират! Това написа в обществените мрежи деятелят Карлос Контрера.

И още:

На формалното честване за Трети март в София чиновниците на НСО отново бяха опасали цялото пространства към и край катедралния храм " Александър Невски ", паметника на " Незнайния войник ", паметника на цар Самул и Военния клуб. Кордони, огради, рамки, метал детектори... Срамота е! И не е за първи път!

От кого пази НСО формалните лица? От народа? Стигна се до чудноват случай, в който НСО се пробваха през днешния ден да не ни позволен от Вътрешна македонска революционна организация с три знаме - на Васил Левски, на Гоце Делчев и на Даме Груев, тъй като били с телескопични дръжки... И се пробваха да се оправдаят с общината и Министерство на вътрешните работи, което след това се обясни, че не е правилно и няма такова " предписание ".
До по кое време ще ви поносим безобразията по национални празнувания?! 

Пазвантите на Денков и Габриел с какво право и на какво съображение вкарват ограничения за сигурност до степен хората да не могат да се съберат и да видят церемонията? Денков се беше скрил като мишок на трибуната, натовариха го в лимузината незабавно след края на формалната част досами трибуната и пушек да го няма.

Крайно дразнещо е самообявилите се за български хайлайф да се ограждат с кордони, гавази и огради и то на публични празнувания на национални празници! До по кое време ще се криете и от кого се криете? И за какво? 
Безсрамници!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР