Своя достолепен 80-ти рожден ден отбелязва днес режисьорът от БНТ

...
Своя достолепен 80-ти рожден ден отбелязва днес режисьорът от БНТ
Коментари Харесай

Емблематичната за БНТ Нушка Григорова навърши 80 години

Своя достоен 80-ти рожден ден отбелязва през днешния ден режисьорът от Българска национална телевизия Нушка Григорова. Дори на празника си тя е измежду сътрудниците от малкия екран.


Нушка Григорова е приключила актьорско майсторство, а след това и постановка. Възпитаничка е на именитите Боян Дановски и Желчо Мандаджиев.

Кореспондент е била на Българската националната телевизия в Москва. Телевизионният ѝ дебют е в сериала „ На всеки километър ”. В историческите архиви Нушка Григорова остава със фотографията на Георги Димитров, в която той я държи на ръце като момиченце, тогава хористка в „ Бодра промяна “.

Генералният шеф на Българска национална телевизия Константин Каменаров поздрави през днешния ден Нушка Григорова с думите: „ Вие сте неизменима част от историята на Българската национална телевизия и основаните от Вас филми, излъчвания, репортажи ще останат вечно в Златния фонд на Българска национална телевизия. “

Екипът на Българска национална телевизия поздравява юбилярката и ѝ пожелава дълъг живот и непрекъсващ креативен възторг!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР