Своевременната реакция на полицаите е възможна и благодарение на мощния

...
Своевременната реакция на полицаите е възможна и благодарение на мощния
Коментари Харесай

Състезателите По Улиците В Ужас От Новия Супер Автомобил На Кат-София! Няма Да Повярвате Какво Се Случи!

Своевременната реакция на служителите на реда е допустима и с помощта на мощния състезателен автомобомил, възложен от финансовото министерство.

" Всяваме много доста добър почит на мотоциклетните среди, защото е извънредно мощен и доста бърз и не разрешава на някои мотоциклетисти да си вършат своите лични осъществявания, жестоко казано. Стресираме ги в самото начало, с цел да не ни основават непотребни кахъри и проблеми ", сподели Тенев.

Преди дни КАТ се снабди с модифицирано Mitsubishi Lancer с 400 конски сили. Това се случи, откакто преди време министър председателят Бойко Борисов разпореди да се сложат камери на източната част на Околовръстното шосе поради гонки.

Миналата година депутатите направиха ремонти в Закона за придвижване по пътищата, с които лидер, който провежда или взе участие в гонки по публичните пътища, да се санкционира с отнемане от право да ръководи МПС за 12 месеца и санкция от 3000 лева За наново нарушаване наказването е отнемане от право да се ръководи МПС за период от 3 години и санкция 5000 лв.. Освен за попречване на назакони гонки, спортният автомобил ще взе участие и в кортежи за обезпечаване на сигурността на значими посетители в столицата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР