Свободата и независимостта не са даденост, те са ценности, които

...
Свободата и независимостта не са даденост, те са ценности, които
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ в Деня на независимостта: Само обединени от обща кауза можем да постигнем благоденствие и просперитет

Свободата и независимостта не са даденост, те са полезности, които би трябвало да отстояваме всеки ден. Само обединени от обща идея можем да реализираме благополучие и разцвет, да подсигуряваме триумф и почтено място на страната ни в обединена Европа. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи в специфична своя позиция във връзка Деня на независимостта.

Ето цялото обръщение на Мустафа Карадайъ:

Днес се навършват 114 години от провъзгласяването на Независимостта на България и възраждането на българската държавност.

Денят на независимостта се подреди вечно измежду тези дати в националния ни календар, които демонстрират, че най-значимите си триумфи реализираме със личните си обединени старания, водени от разсъдък, единение и национална отговорност.

Свободата и независимостта не са даденост, те са полезности, които би трябвало да отстояваме всеки ден. Само обединени от обща идея можем да реализираме благополучие и разцвет, да подсигуряваме триумф и почтено място на страната ни в обединена Европа.

В днешните дни на тествания повече от всеки път би трябвало да си напомним решителността и волята на нашите предци. В тях ще открием сили и ентусиазъм да отстояваме достолепието на България, националната ни самостоятелност и бъдещето на една горда и обединена България!

Този празник може да ни въодушевява за обединяване и разцвет!

Честит празник!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР