Свобода(Пещера) отстъпи с 1:2 на гостуващия Сливнишки герой в пряк

...
Свобода(Пещера) отстъпи с 1:2 на гостуващия Сливнишки герой в пряк
Коментари Харесай

Героя удари с 2:1 Свобода в битката за 5-то място

Свобода(Пещера) отстъпи с 1:2 на гостуващия Сливнишки воин в директен дуел от борбата за 5-тото място в Трета югозападна футболна лига.

Гостите от Сливница имаха несъмнено предимство през първата част, като при една от положителните си флангови офанзиви отдясно и последвало центриране в наказателното поле на Свобода стигнаха до разкриване на резултата.

Росен Колев смъкна с глава топката към мястото за осъществяване на дузпата, откъдето Мариан Хаджиев със страховито воле прати кълбото в долният десен ъгъл за 0-1. Последваха минути на равностойна игра, които обаче не доведоха до чисти голови положения.

Благоприятно за Героя се разви мача и при започване на втората част.

В 55-та минута Денис Вучев даде дълъг пас вдясно към Ничо Ничев, той постави неистови старания да догони топката до аутлинията.

От там последния центрира остро топката в наказателното поле, където с шпагат още веднъж Мариан Хаджиев показва своите голмайсторски качества и вкара за 0:2.

Свобода направи опит да се върне в мача в 70-та минута, когато след осъществяване на ъглов удар отдясно на вратата на Янко Димитров резултата бе понижен на 1-2 от Веселин Отман,. Той засече с рамо топката и я прати неспасяемо в мрежата.

До края на мача Свобода натискаше да изравни, като имаше няколко доста рискови центрирания в наказателното поле, най-вече в осъществявания на ветерана Явор Въндев, само че отбраната на сливничани бе безпогрешна.

След мача мениджърът на Сливнишки воин Венцислав Рангелов разгласи, че ще санкции трима свои играчи по вътрешният устав на клуба, поради изпросени жълти картони за оборване на решения на рефера.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР