Свлачището в района на ресторант Моби Дик е обезопасено, ще

...
Свлачището в района на ресторант Моби Дик е обезопасено, ще
Коментари Харесай

Разчистват пътя около свлачището в Албена, за да могат хората да си вземат автомобилите

Свлачището в региона на ресторант " Моби Дик " е обезопасено, ще има денонощен полицейски патрул, до момента в който мястото не бъде разчистено. Прекъснати са електрозахранването и водоподаването.

В момента екипи вършат оглед на терена, след което ще стартира почистване на пътя, с цел да могат хората, които се намират на плажа сред курорта " Албена " и Балчик, да вземат колите си.
Няма други хора, наранени от свличането на земната маса, с изключение на двамата потърпевши, които са настанени в лечебни заведения в Добрич и Варна, заяви комисар Дарин Димитров, шеф на пожарната в Добрич.

В разчистването вземат участие пожарникари от службите в Албена и Балчик, с цел да се обезпечи проходимост за колите, които са зад свлечената земна маса. Активираното срутване е паралелно на пясъчната линия и е с дължина към 200 м.

Свлачището в региона на ресторант " Моби Дик " край Албена се е активизирало към 10:30 часа. Пострадаха двама души. Мъжът е настанен във варненската болница " Света Анна " с пострадвания на меките тъкани, без счупвания и други съществени контузии. Бил е контактен и съответен при идването си. В по-тежко положение е дамата, която е в МБАЛ-Добрич и е в реанимацията.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР