Свлачище в Сините планини западно от град Сидни в Австралия

...
Свлачище в Сините планини западно от град Сидни в Австралия
Коментари Харесай

Семейство беше затрупано от свлачище, загинаха баща и син

Свлачище в Сините планини западно от град Сидни в Австралия затрупа английско семейство на отмора в региона, вследствие на което бащата и 9-годишният му наследник починаха, а майката и различен от синовете им бяха тежко ранени, заяви австралийската полиция, представена от Агенция Франс Прес, съобщи БНР.

Петчленното семейство е било застигнато от свлачището, до момента в който се разхождало по пътека в Сините планини, известна туристическа дестинация западно от най-големия австралийски град. Полицията заяви, че избавителните екипи към момента се пробват да извадят телата на бащата и сина от мястото на случая. Майката и 14-годишният ѝ наследник са били извадени от спасителите и откарани в болница в Сидни, като са оперирани и се намират в сериозно положение.

15-годишната щерка на английското семейство не е била ранена и е изведена от пътеката от службите за незабавна помощ, съобщи представител на полицията. През последните седмици в региона на Сидни паднаха проливни дъждове, като доста покрайнини в западната част на града бяха опустошени от неочаквани наводнения и мощни стихии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР