Свлачище, предизвикано от безмилостните валежи през последните два дни в

...
Свлачище, предизвикано от безмилостните валежи през последните два дни в
Коментари Харесай

Кошмар в Италия! Страната е потънала в кал и вода

Свлачище, провокирано от безмилостните превалявания през последните два дни в южната италианска област Калабрия, погреба четирима души едновременно.
Сред жертвите на естествената буря е таченият от елементарните хора локален бизнесмен Масимо Марели, който е притежател на верига от частни лечебни заведения, на мандри и заводи за консерви, на транспортни компании и други предприятия, които дават самун на над 5000 души.



В събота през целия ден предприемачът разкопавал дружно с още седмина служащи запушения замърсен канал на вилата му, като багерът натрупал пръстта на мамара настрана от изкопа, написа Блиц. И стоварилото се по здрач от възвишението над парцела свлачище помело за секунда камарата кална маса, която измела Масимо Марели и трима от служащите в издълбаната от тях самите яма, трансформирайки я в техен гроб.



След като в средата на предходната седмица проливните дъждове заляха Рим, наводниха там здания, подлези, станции на метрото и излашиха крепко жителите на Вечния град, в края на седмицата пороищата безусловно потопиха долната, „ ходилна част “ на „ Ботуша “.

Тоест Южна Италия, където заформили се за нула време пълвоновдни реки заляха с кални води и наноси пътища, жп-линии, дворове на промишлени предприятия и селскостопански терени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР