Свищов. Среща под надслов Пътят към успеха проведе със свищовски

...
Свищов. Среща под надслов Пътят към успеха проведе със свищовски
Коментари Харесай

Велико Търново: Възпитаник на Стопанска академия „Димитър А. Ценов” проведе среща със студенти под надслов „Пътят към успеха”

Свищов. Среща под надпис „ Пътят към триумфа ” организира със свищовски студенти Александър Иванов – ученик на Стопанска академия „ Димитър А. Ценов ”, дипломирал се през 2014 година Това оповестиха от пресцентъра на Стопанската академия . На срещата участваха студенти от разнообразни курсове и специалности, докторанти и някогашни преподаватели на гост-лектора.
Александър Иванов е учебен шеф на SoftUni Digital & SoftUni Creative. В интервала от 2014 – 2016 година е един от учителите по стратегия „ Заедно в час ” и преподава осведомителни технологии. Toй е и вдъхновителят на плана CreateX – цифрова организация, основана на freelance общество. Бил е координатор и преподавател на интернационален „ Еразъм + ” план за метода „ образование посредством прекарване ” с образования в пет страни. Професионалният си път стартира като вицепрезидент и водач на локалния трейнинг екип на AIESEC – Свищов, по време на студентството си в Стопанската академия, където приключва финанси.
Гост-лекторът беше показан пред свищовските студенти от Петър Пройков – координатор „ Привличане на участници ” по стратегия „ Заедно в час ”. Той обясни концепцията на програмата и осведоми по какъв начин искащите младежи могат да се включат след довеждане докрай на образованието си.
Александър Иванов показа със студентите по какъв начин за интервал от 5 години е извървял пътя от студентската пейка до управителен пост в известна компания и притежател на сполучливо разрастващ се бизнес. Припомняйки си студентските години в Свищов, той акцентира и ролята, която има за неговото развиване Стопанска академия. По думите му в родната Алма матер, с изключение на висококачествено обучение и познания, е придобил скъпи другарства и бизнес-партньорства, и чувството, че всеки самичък би трябвало да почита себе си, с цел да бъде почитан и от другите.
Говорейки за стопанската система на България и обвързваните с нея провокации пред младежите, Александър Иванов съобщи, че те имат неповторими благоприятни условия за развиване „ през днешния ден, тук и в този момент ”, и им даде насоки какво да имат пред тип, когато чертаят кариерния си път. Той показа каква е неговата персонална мотивация да избере своя път за развиване в България, какви са неговите вярвания и полезности, какво е за него триумфът.
По предложение на гост-лектора, срещата продължи под формата на полемика и студентите се възползваха от опцията да зададат голям брой въпроси. Коментирани бяха тематики като себепознание, вътрешна и външна мотивация, фантазии и цели, насърчаване на лична прочувствена просветеност, ръководене на групова динамичност. В отговор на заложени въпроси, Александър Иванов показа какво е за него неуспеха и по какъв начин разпределя времето си сред ръководене на личен бизнес и управителна позиция в друга компания. В ролята си на шеф, той показа пред студентите кои са най-важните моменти при представянето им, когато са на изявление за стажантска или работна позиция. „ Бъдете смели! Фокусирайте се върху това да развивате себе си. Старайте се да давате стойност на местата, където отивате. Работете за водачи, които Ви окриляват. Работете за организации или създавайте организации, които Ви карат да се чувствате щастливи, потребни и резонират с Вашите личностни полезности ”, посъветва Александър Иванов студентите по отношение на кариерното им развиване и изкачването по корпоративната стълбичка в интервал от 5 до 7 години след дипломирането.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР