Свищов. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Свищов. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов участва в откриването ремонтираната детска градина „Радост“ в Свищов

Свищов. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов участва на откриването ремонтираната със средства от Оперативна програма „ Региони в напредък “ детска градина „ Радост “ в Свищов. В тържествената гала участваха още кметът на Велико Търново и ръководител на НСОРБ Даниел Панов, депутатът от ГЕРБ-Свищов Станислава Стоянова, кметът на Свищов Генчо Генчев и ръководителят на Общинския съвет доктор Кристиян Кирилов. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
„ Когато работим дружно можем да сме доста по-полезни за обществото и да се виждат постигнатите резултати. Подобни обекти, осъществени с европейската взаимност, потвърждават какъв брой доста е спечелила България от участието си в Европейския съюз “, уточни Цветанов. По думите му сега тече доста сериозен спор за бъдещето на кохезионната политика. „ Когато политиците не гледат с дълготрайната визия, когато не се интересуват какво ще се случи след 5, 10 или 15 години, това значи, че ние живеем единствено със статуквото и с сегашното. Ние би трябвало да мислим постоянно за бъдещето. Казвам това, тъй като сега Националното съдружие на общините усвояват средства по кохезионната политика на настоящия програмен интервал в размер на 7.4 милиарда ”, посочи ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
На собствен ред домакините на събитието Генчо Генчев и доктор Кристиян Кирилов показаха благодарността си за поддръжката на Цветан Цветанов и депутатите от ГЕРБ. „ Ако господин Цветанов и госпожа Станислава Стоянова не ни бяха подкрепили в този комплициран развой, нищо от това, което виждаме в този момент, нямаше да се случи ”, сподели кметът на града Генчо Генчев.
ДГ „ Радост “ е актуализирана със средства по ръководената от Министерство на регионалното развитие Оперативна стратегия „ Региони в напредък “. Проектът за възобновяване на обекти от просветителната инфраструктура е от Инвестиционната стратегия на Свищов и Интегрирания проект за градско възобновяване и развиване, а по него общината получи 100 % безплатна финансова помощ.
Предстои да бъдат ремонтирани още ЦДГ „ Васил Левски “ и ОУ „ Св. св. Кирил и Методий “ с. Овча Могила.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР