Свищов. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Свищов. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Велико Търново: Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов посети обновения парк в жк „Рила“ в Свищов

Свищов. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов обиколи през днешния ден парка в свищовския квартал „ Рила “, оповестиха от пресцентъра на партията . Доскоро зеленият ъгъл беше в окаяно положение, само че откакто бе ремонтиран с помощта на средствата от Оперативна програма „ Региони в напредък “, той още веднъж се трансформира в желано място за отдих на жителите на Свищов. Заедно с Цветан Цветанов бяха кметът на града Генчо Генчев и ръководителят на общинския съвет доктор Кристиян Кирилов, националният представител от ГЕРБ-Велико Търново Станислава Стоянова, кметът на остарялата столица Даниел Панов и ръководителят на общинския съвет Венцислав Спирдонов.
„ Щастлив съм, че съблюдаваме уговорките за поддръжка на районите, тъй като по този начин жителите усещат позитивната смяна в обитаемоте места. В парка към този момент е построена площадката за игра и отдих “, изрази задоволството си ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Едни от най-мащабните действия в Свищов стартираха с осъществяването на обекти от Интегрирания проект за възобновяване и развиване за близо 10 млн. лева По оперативна стратегия „ Региони в напредък ” в Свищов текат строителните действия по три дълго чакани капиталови плана, които обгръщат 8 обекта на територията на общината и са на обща стойност 9 847 027, 30 лв.. „ След сполучливото им осъществяване, образът на града ще бъде доста изменен “, безапелационен бе Цветан Цветанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР