Свирепа мъжка битка изхвърли участник от Фермата“ още преди да

...
Свирепа мъжка битка изхвърли участник от Фермата“ още преди да
Коментари Харесай

Свирепа битка даде първа мъжка жертва във „Фермата“

Свирепа мъжка борба изхвърли участник от „ Фермата “ още преди да е пристъпил в стопанството . Запаленият геймър Георги Димитров си потегли от предаването след конфликт на Арената с агронома Иван Трифонов и даже не съумя да „ помирише “ риалитито. Фенът на видеоигрите се оказа по-бавен при цепенето на дебело дърво с секира и, макар че е някогашен баскетболист, беше по-неточен при хвърлянето на пясъчни торбички.

Конкурентът му Иван, който се занимава със спортна пукотевица, само че също по този начин обича орнитологията и морския лов на риба, продължава напред в надпреварата дружно с мъжете от тим „ Нови очаквания “. В него влизат потомственият служител на реда Евгени Коев, диетологът Владислав Симанел, баскетболистът Радослав Колев, строителят Калин Евтимов и кметският наместник на най-малкото българско село Пепелина Георги Корчев.

Актуалните попълнения сигурно ще желаят да се потвърдят на ветераните и спечелили от предходни сезони, които също се озоваха в новия сезон на „ Фермата “. Сред „ старите пушки “ са рокаджията Дидо от „ Д2 “, пчеларят Яни, приключенецът Гуспата, хлебарят Чавдар и автотенекеджията Гечо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР