Свиреп скандал в предаването Референдум“ по БНТ спретнаха Боян Расате

...
Свиреп скандал в предаването Референдум“ по БНТ спретнаха Боян Расате
Коментари Харесай

Свиреп екшън в БНТ! Боян Расате обижда на "руски чехъл", казва на опонент да си завре идеите отзад

Свиреп скандал в предаването „ Референдум “ по Българска национална телевизия спретнаха Боян Расате от „ Българския народен съюз – НД “ и Симеон Славчев от МИР. Темата беше Русия.

„ Позицията ми е радикално противоположна от тази на този съветски чехъл насреща. Полша, Литва и Латвия от дълго време събориха паметниците - знаци на съветската окупация.

Паметникът на руската войска още стои в центъра на София тъй като решенията в Столична община се взимат от хора, които не желаят да се разделят със болшевишките си тотеми “, съобщи Расате, визирайки съперника си Симеон Славчев.

По думите му България се нуждае от нов закон за отбрана на страната.

Той бе безапелационен, че партии, които показват съветски ползи у нас, би трябвало да се забранят, а членовете им вкарани в пандиза.

Симеон Славчев съобщи, че е извънредно време да спрем да се ненавиждаме и прикани да се приказва за значимите тематики за обществото.

„ Вие сте продажници и ние не можем да не ви ненавиждаме. Заври си концепциите откъм гърба “, отговори му Боян Расате. „ Във вашия звук няма да вляза “, отвърна му той.

„ Хората, които са се продали би трябвало да бъдат обесени “, отсече Расате и назова Славчев шушумига.

„ Докато у нас битуват политици, изповядващи непознати ползи, няма да се преборим нито с демографската рецесия, нито с друга. Те се стремят към покоряване на българската държавност пред непознати ползи “, счита представителят на „ Български народен съюз – НД “.

Симеон Славчев даде предложение по какъв начин да се реши политическата рецесия.

„ Да седнат водачите на партиите и да се направи една национална стратегия за бъдещето на България с краткосрочни и дълготрайни политики.

Така ще се подсигурява, че никой няма да се отклони от поетия ангажимент. Това е нещо към което да се образува национално обединяване “.

„ Няма да участваме в никакви диалози с сходни субекти, даже за стабилно развиване. Единствения метод да влезем в разговор с него, е в случай че е изправен на подсъдимата пейка.

Възмездие би трябвало да е най-силния мотиватор за българския гласоподавател, чиито родители бяха ограбени “, безапелационен бе Боян Расате.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР