Свиленски: 99% отиваме на избори 2 в 1, ГЕРБ и

...
Свиленски: 99% отиваме на избори 2 в 1, ГЕРБ и
Коментари Харесай

Свиленски: 99% отиваме на избори 2 в 1, ГЕРБ и ПП-ДБ няма да се разберат


Свиленски: 99% отиваме на избори 2 в 1, ГЕРБ и ПП-ДБ няма да се схванат.

Напрежението в „ сглобката “ е всекидневие, само че това е единствено за пред света и публицистите. На масата седят регулаторите и министерските кресла. ГЕРБ желаят повече министри, а ПП-ДБ не дават нищо. И двете страни пускат една димна завеса.

Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по БТВ депутатът от БСП Георги Свиленски, който разяснява последните политически събития.

„ Преговори ще има – едните желаят в петък, другите в събота. Ще гледаме една седмица спектакъл и на 99% ще има избори 2 в 1. Оставяме едни %, тъй като при Борисов в никакъв случай не се знае какво ще се случи. ГЕРБ и ПП-ДБ няма да се схванат. Избори 2 в 1 ще са най-добре за цялото общество и политическото пространство. Двете страни няма да се схванат за регулаторите и това ще е повода да отидем на избори 2 в 1 “, разгласи той.

„ Софийската градска организация на БСП не се разпада и няма разпадане. Някой има интерес градската организация да бъде разрушена. Чувам за някакви всеобщи събирания със статисти, които ще поддържат общинските съветници. Тези съветници избраха ръководител на СОС от ПП-ДБ, а за ръководител на комисията за битка с корупцията Хекимян от ГЕРБ. Тук приказваме за морал. Общинските съветници са определени, с цел да се борят с модела ГЕРБ и да защитят Паметника на руската войска. Тези хора подписаха договорка със задкулисието в Столична община. Там има едно болшинство. Следете по какъв начин ще се разпределят тези 2 милиарда бюджет на София. В това болшинство не вземат участие ПП-ДБ, само че за жалост общинските съветници на БСП участват. Това е повода да свалим политическото си доверие от тях “, разкри Георги Свиленски.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР