Свикнали сме винаги да виждаме Ан Хатауей безупречна. Независимо дали

...
Свикнали сме винаги да виждаме Ан Хатауей безупречна. Независимо дали
Коментари Харесай

Елегантна, дръзка, секси - Ан Хатауей за Versace

Свикнали сме постоянно да виждаме Ан Хатауей безупречна. Независимо дали за роля, на аления на килим или до момента в който е просто на разходка, тя всякога ни зашеметява с външния си тип. А да наподобява елегантна, дръзка и секси като че ли ѝ се получава без изпитание.
 Ан Хатауей, Михаела Коел, Дейвид Лоуъри, Mother Mary и новината за музикалния филм
Ан Хатауей в света на музиката

Вълнуващи вести за актрисата

И защото е образец за доста дами по света, въобще не ни изненадва, че от Versace са избрали точно Ан Хатауей да бъде новото им лице за сбирката Icons.

Дрехите напълно акцентират концепцията на стилната къща това да са модели, които не са част от краткотрайните трендове, а предопределени да бъдат носени още веднъж и още веднъж.

Ан Хатауей се похвали с новата си роля на разположение на Versace в Instagram, където показа няколко фрагмента и написа, че е " горда, признателна и разчувствана " да бъде част от емблематичното семейство на стилната къща. " Сега ще отида да се порадвам на тези секси дънки ", приключи закачливо поста си актрисата.

В прессъобщение тя прибавя, че след работата си с Донатела Версаче, е останала впечатлена от сърдечността, щедростта и добротата ѝ. " Тя и всички в фамилията на Версаче бяха толкоз необикновено гостоприемни и ме подкрепяха, за което съм доста признателна ", споделя още Ан Хатауей.

На фрагментите от фотосесията я виждаме в прилепнали модели на Versace, които идеално акцентират женствеността ѝ. На един от тях актрисата е облечена в секси черна рокля, а на различен носи корсет и прилепнали дънки. И тъй като въпреки всичко всичко е правено по концепция на Versace, няма по какъв начин да липсват аксесоари, най-важният измежду които е мини чантата Greca Goddess, написа People.
 Ан Хатауей, селфито ѝ от леглото и за какво всички го разискват
Когато Ан Хатауей разгласява фотография от леглото си

Ето за какво всички я обсъжат

За сбирката си Icons самата Донетела Версаче споделя, че от десетилетия носи сходни облекла. Според нея те са съществени в дрешника на една жена, която постоянно би трябвало да се усеща уверена и зашеметяваща.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР