Свикнали сме родните знаменитости да не крият нищо от феновете

...
Свикнали сме родните знаменитости да не крият нищо от феновете
Коментари Харесай

Азис проговори за дъщеря си Рая! Сподели и какво най-много го плаши в живота

Свикнали сме родните звезди да не крият нищо от почитателите си. Като стартираме от това какво са хапвали на обяд да вземем за пример, та стигнем до връзки, брак, сватби, бременности и деца.

Само че казусът с Азис е малко по-различен, тъй като той хем разгласява фрагменти от персоналния си живот, хем е много спестовен. 

по този начин да вземем за пример постоянно разгласява свои фотоси от почивки и такива с другари, само че едвам в изявление заприказва за щерка си Рая.

" Дъщеря ми сега е с майка си. Ходят на плуване, на гимнастика, балет - все неща, окито могат да те изградят като персона и темперамент ", разяснява той пред " Ничия земя ".

Момичето към този момент е младеж, само че ѝ се разрешават лигавщини и капризи. 

Иначе Азис показа и от какво най-вече го е боязън. 

" Много ме е боязън някой да не почине от нас, та даже и аз, тъй като не знам какво ше вършат без мен. Не ме е боязън от гибелта, от болката от нищо, просто не ми се умира ", показа той.

Друго нещо, което показа, че въобще не обича, е самотата. " Ако имаш с кого да живееш е доста сладко, в случай че нямаш с кого – все тая, каквото и да имаш ".

" Не ми се яде самичък, не ми се живее самичък ", добави той.

Иначе за себе си показа, че от дълго време е спрял да се възприема като Васил. Отдавна мисли за себе си като Азис. Но за този Азис, който е сега.

" Преди години в действителност се одобрявах за жена. Даже вървях с дамски чанти. Ходих и си купувах ", спомня си музикантът.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР