Свикнали сме през последните 70 години да виждаме тези снимки

...
Свикнали сме през последните 70 години да виждаме тези снимки
Коментари Харесай

Първи официални портрети на крал Чарлз III и кралица Камила

Свикнали сме през последните 70 години да виждаме тези фотоси в черно бяло. Покойната кралица Елизабет II беше коронясана през 1953 година и портрети ѝ са удостоверение за това време. Тези дни от Бъкингамския замък разпространиха формалните портрети на новите .
Колекцията от фотоси се състои от четири фрагмента – по един портрет на всеки от тях, един общ и една фотография на цялото кралско семейство. Те са направени директно след коронацията на 6 май.

Снимка: THE ROYAL FAMILY
На първия кадър виждаме Чарлз III със знаците на властта във Англия – короната, скиптъра и сферата. Той е облечен с охолно покривало.


Снимка: THE ROYAL FAMILY
На втората фотография Чарлз и Камила театралничат дружно, още веднъж с корони.


Снимка: THE ROYAL FAMILY
Третият кадър съставлява портрет на кралица Камила в луксозната бяла рокля от коронацията и богато украсено покривало в мрачно лилаво и златно.


Снимка: THE ROYAL FAMILY
На общата фотография са изобразени кралят и кралицата с висшите членове на английското кралско семейство – херцогът на Кент, херцогинята и херцогът на Глостър, вицеадмирал сър Тим Лорънс, принцеса Ан, принцъс и пренцасата на Уелс, херцогинята на Единбург, принцеса Александра и херцогът на Единбург.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР