Свикнали сме, когато говорим за родното Черноморие и английски туристи,

...
Свикнали сме, когато говорим за родното Черноморие и английски туристи,
Коментари Харесай

Варна е новата Ница за англичаните

Свикнали сме, когато приказваме за родното Черноморие и британски туристи, незабавно да се сещаме за Слънчев бряг. Но нискотарифна самолетна компания пусна директни полети до Варна и в този момент градът се промотира като в действителност привлекателна дестинация измежду жителите на Острова.

Daliy Mail разгласява публикация за морската ни столица. " България е в пъти по-евтина от Ница и съвсем толкоз приятна. Черно море има дълбоки сини води и мек златен пясък ", е систематизираният коментар на англичаните.

 Снимка 334891

В публикацията излиза наяве, че се засяга най-много Варна, която е все по-достъпна по въздух. Пояснено е, че това е третият по величина град в България, страна от някогашния Източен блок.

Германските и полските туристи са разкрили тази част от родното Черноморие още преди десетилетия, а в този момент тя е измежду новите дестинации и за англичани. За тези, които не са поблазнени от алкохолния туризъм и денонощните празненства в Слънчев бряг.

 Снимка 334896

" В свят, в който всеки град се разказва като Венеция на севера или Париж на Юга, тази част от България се счита, че може да бъде новата Ривиера ", се написа още в публикацията.

Варна е разказана като също толкоз слънчева и приятна, колкото Ница, само че на тройно по-ниска цена. Нощният живот също не е за подценяване. А най-големият минус на морската ни столица е, че ги няма яхтите , които основават огромна част от чара на френската Ривиера.

 Снимка 334892

Просто на притежателите им им е прекомерно на ниска цена във Варна. Самият град живее един живот, а курортите към него - различен, личен и друг. Най-популярният измежду тях е Златни пясъци. Но, въпреки всичко, Черноморието не е Френската Ривиера , заключват англичаните.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР