Свикнали сме Дженифър Лопес да изглежда зашеметяващо всеки път. Затова

...
Свикнали сме Дженифър Лопес да изглежда зашеметяващо всеки път. Затова
Коментари Харесай

Джей Ло в пълния си блясък

Свикнали сме Дженифър Лопес да наподобява зашеметяващо всякога. Затова и не видяхме нищо учудващо в зашеметяващия й тоалет за тазгодишните награди Грами през февруари. В него обаче имаше намек, който чак тези дни стана явен.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек, Грами 2023 и дебюта на двойката на премиите
Джей Ло и Бен Афлек - за първи път на аления килим като съпрузи

Заедно на аления килим

Джей Ло носеше блестящи обувки на платформи Revolve, които се оказаха от сбирка, която сама тя е основала дружно с марката. Тя беше публично оповестена на 16 март, а два дни по-късно в Бевърли Хилс се състоя и празненство по този мотив.

" Исках сбирката да носи убеденост и по едно и също време с това да е секси ", споделя Лопес пред Vogue. И добавя, че в моделите по неин дизайн ясно си личат въздействия от стила на 60-те и 70-те години на предишния век.

На празненството участваха звезди като Тифани Хадиш, Кристина Милиън и музикалното дуо Хали и Клои Бейли. Но гвоздеят на вечерта се оказа танцът в басейна на тим по синхронно плуване, като всяко от девойките носеше обувки Revolve... във водата.
 Снимка 611047

Всички посетители също бяха обули чифт по собствен избор от сбирката на Джей Ло и Revolve. И нямаше по какъв начин да са по-доволни, откакто в края на вечерта самата певица се качи на диджейския пулт, с цел да пуска музика, оповестяват ни Vogue.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР