Свикнали сме да виждаме Салма Хайек все с впечатляващи визии

...
Свикнали сме да виждаме Салма Хайек все с впечатляващи визии
Коментари Харесай

Защо Салма Хайек е носила мъжки костюми

Свикнали сме да виждаме Салма Хайек все с впечатляващи визии на аления килим. Тя постоянно попада в описите на най-добре облечените звезди на събития като Оскарите и премиите БАФТА, а за това, че стилът ѝ е безконечен е доказателство появяването на щерка ѝ Валентина на тазгодишните Оскари с алената ѝ рокля от 1997 година
 С обич за Салма Хайек - Линда Еванджелиста с прочувствено самопризнание
Жестът на Салма Хайек към Линда Еванджелиста

Голямото сърце на актрисата

Въпреки всички блестящи фешън моменти на  досега, самата тя е признавала, че в началото на кариерата си в Холивуд ѝ е било много мъчно да се облича. Актрисата споделя, че поради мексиканските си корени и ниския си растеж, не доста дизайни са ѝ стояли добре. " Но знаете ли, подходих ексцентрично. Рискувах ", споделя тя пред Vogue India през 2021 година

В ново изявление за списание W  отново се връща обратно във времето и по-точно към моментите, когато модата е била предизвикателство за нея. Тя споделя, че първата ѝ кино премиера надалеч не е била толкоз блестяща, колкото са тези в този момент.

На въпроса какво си спомня за първото си събитие на аления килим - премиерата на " Клетка за птици " през 1996 година, актрисата дава отговор напълно откровено, че тогава още не е имала съвсем никакви връзки в модата.
 Салма Хайек и медитацията - по какъв начин актрисата бори стареенето
Неочакваният способ, с който Салма Хайек бори стареенето

И поставя ли си ботокс

Оказва се, че познава човек единствено в Hugo Boss и по тази причина тогава облича мъжки костюм. " Никой различен не ми предложи да облека нещо друго ", добавя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР