Свикнали сме да виждаме испанската кралица супер елегантна по всеки

...
Свикнали сме да виждаме испанската кралица супер елегантна по всеки
Коментари Харесай

Здравословният проблем на кралица Летисия

Свикнали сме да виждаме испанската кралица супер елегантна по всеки мотив, нормално съчетала рокля с обувки на висок ток. Затова и преди няколко дни ни изненада с тоалета, който беше избрала за заминаването си след публично посещаване в Германия.

Летисия се появи паралелно брачна половинка си крал Фелипе в последния си ден в страната, облечена в костюм с панталон с мъжка кройка, както и обувки " оксфорд " с равна подметка.

Както всекидневно, 50-годишната кралица изглеждаше стилно, само че въпреки всичко тоалетът провокира някои мнения. От испанското издание Vanitatis обаче бързо дадоха да се разбере повода да виждаме Летисия в равни обувки.

Преди време самата тя е признала пред пресата, че страда от неврома на Мортън. Това е ортопедично положение, при което е инфектиран нервът сред трети и четвърти пръст на крайници. Най-честата причина за него е носенето на тесни и с висок ток обувки.

Съпътствано е със мощна болежка, парене и изтръпване на стъпалото - очевидно тъкмо това е изтърпяла кралицата на 12 октомври, Националният празник на Испания, по време на който тя прекара час и половина на крайник в обувки на висок ток, напомнят Vanitatis.
 Снимка 591501
 

Затова и няма нищо извънредно все по-често да виждаме Летисия в равни обувки или такива със приблизително висок ток - в каквото и да е обута, сигурно ще е елегантна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР