Свикнали сме да виждаме Дженифър Лопес предимно на сцената, във

...
Свикнали сме да виждаме Дженифър Лопес предимно на сцената, във
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Втори шанс“ с Дженифър Лопес

Свикнали сме да виждаме Дженифър Лопес най-вече на сцената, във видеоклипове към песните ѝ и по кориците на лъскавите списания. Тя обаче постепенно, само че славно, натрупа и много филми зад тила си. Точно по тази причина и в главите ни незабавно изникна обликът ѝ в " Свекървище " (2005 г.), както и огромният смях, който падаше към заяждането й с Джейн Фонда.

Доста смях има и във " Втори късмет ", като умерено можем да определим кино лентата като типичната сантиментална комедия. Но любовта тук не е навръх първи проект.

Дженифър Лопес е в ролята на Мая - жена на 40, която не е имала опцията да приключи образованието си.

 Снимка 395104

От 15 години тя работи в супермаркет, време, за което е добила голяма доза опит. Има и гений, само че покачването по този начин и не идва, просто тъй като Мая няма... обучение. Така на напред във времето излиза и един от по-сериозните въпроси в сюжета - редно ли е дипломата да значи повече от опита, насъбран с процедура.

Както се случва в множеството филми от този вид, на рождения си ден Мая си пожелава да се откри човек, който да оцени опита ѝ и да ѝ даде късмет да покаже какво може. Вълшебникът, който и отваря вратата на триумфа, се оказва племенникът ѝ, който взема решение да ѝ удари едно рамо.

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на Дек 11, 2018 в 2:03 PST

И то единствено какво - фалшифицира тапия, съгласно която Мая е приключила Харвард с цялостно отличие, основава ѝ подправен профил във Фейсбук, където има фотоси със семейство Обама и от изкачването на Килиманджаро. Без да се замисля, той пуска сивито ѝ в огромна козметична компания. От там викат Мая на изявление и я назначават като съветник.

Публикация, споделена от Second Act (@secondactmovie) на Дек 10, 2018 в 1:15 PST

И тук идват огромните проблеми: по какъв начин се поддържа сходна неистина, по какъв начин съхраняваш себе си, когато подправеното ти аз ти харесва повече от същинското, какъв брой елементарно блестящият живот те заслепява и би трябвало ли да си позволиш главозамайването да попречи на връзките ти с хората, които те обичат. В това е и чарът на " Втори късмет ". А всички тези обстановки са щедро гарнирани с доста смях, неловки моменти и, несъмнено, предостатъчно количество неприлични изрази.



Премиерата на " Втори късмет " е на 14 декември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР