Свикнали сме да виждаме абитуриентите бляскави от главата до петите.

...
Свикнали сме да виждаме абитуриентите бляскави от главата до петите.
Коментари Харесай

Безвкусица или бунт на стереотипите? Да отидеш на бала си по ХАЛАТ или в НАРОДНА НОСИЯ

Свикнали сме да виждаме зрелостниците блестящи от главата до петите. Не тъкмо по този начин обаче си показва най-важната вечер в живота си едно българско момче, родом от Кюстендил, което тази година бе зрелостник. А

Марк Манчев избра много ексцентрично решение за визията си на балната вечер, като се появи пред погледите на цялостен Кюстендил по халат и джапанки, вместо в изтънчен костюм.

" Трябва да си друг, не го намирам за митинг против нещо. Родителите ми посрещнаха това решение с големи положителни страсти и ме поддържаха. Не съм се преобличал, цяла нощ бях по този начин облечен. Облеклото излезе на ниска цена и в този момент ще си го употребявам. Костюмите ще седят в дрешниците и ще събират прахуляк ", съобщи Марк в " Денят стартира ".



Средствата, които е икономисал пък споделя, че ще вложи в сметки и налози.

И до момента в който младежи като Марк залагат на нестандарното, други държат на българското и традициите на родината ни. В хайдушка носия, въоръжен с кама и пищови в центъра на Банско се появи Иван Драгов. Младото момче е член на съдружие " Бански хайдути ", а прекосяването му през центъра на града в национална носия провокира бурни овации и сълзи в очите на гордите българи.

 

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР