Свикнали сме да се задоволяваме с посредствени БГ хотели, които

...
Свикнали сме да се задоволяваме с посредствени БГ хотели, които
Коментари Харесай

Уникални и изненадващи неща, които има само в 5-звездните хотели

Свикнали сме да се задоволяваме с посредствени БГ хотели, които на доктрина имат четири или пет звезди, само че на процедура... са много надалеч от истината. По света нещата обаче наподобяват много по-различно и се оказва, че има неща, които родните хотелиери би трябвало да знаят. Моника Хъмпшир е пътуваща блогърка, която споделя усещанията си от един 5-звезден хотел, който я е изненадал много.

Няма микровълнови печки

Ние може и да чакаме микровълнови печки и електрически кани, само че в класните хотели няма сходни домашен уреди в стаите. Гостите нормално имат диамантени колиета... едва ли ще си топлят вечерята в микровълнова печка. Кафемашини обаче сигурно ще откриете, споделя Моника.

Виж още: На бас, че ще познаем носителите на Оскарите. Издаваме ти спечелилите още преди церемонията

Козметиката

Във всеки хотел има оставени шампоан и сапун. В класните места за пребиваване ще откриете, че има много повече артикули. Банята нормално е цялата в мрамор, а на тоалетката ще откриете дребен комплект за шиене, лосион за тяло и пила за нокти, шапка за душ, вода за уста, паста за зъби и соли за вана.

Подаръци

В класните хотели жилищата са наложително оборудвани с минибар, който е цялостен с лакомства и аперитиви. Важно конкретизиране – безвъзмездни са! Е, най-малко Моника е попаднала на хотел, чиято процедура е такава. Има и други персонални дарове, които те карат да се чувстваш специфичен.

Телефони

Вече сме отвикнали да използваме стационарен телефон, само че в първокласните хотели ги има към момента. Не единствено в спалнята, само че и в банята, споделя още Моника.

Нощно обслужване

На вечеря сте, само че желаете да си легнете. Толкова сте богати и глезени, че желаете различен да ви оправи леглото преди лягане. Обаждате се на рецепцията, с цел да поръчате човек, който да приготви леглото ви за сън, да изпълни ваната и да постави соли. Пълно обслужване, а вие би трябвало единствено да се съблечете. Не, други специфични услуги няма.

Виж още: Теди Цветкова от " София денонощно " за най-дългата си връзка и за балканската простотия 

Коли

Често първокласните хотели оферират коли, за които не плащате наем. Е, евентуално са включени в цената на стаята. Важното е, че може да се възползвате и от тази услуга.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР