Свикнали сме да приемаме чипса като джънк“ храна и да

...
Свикнали сме да приемаме чипса като джънк“ храна и да
Коментари Харесай

Чипсът B.yond – чудото вече е тук!

Свикнали сме да одобряваме чипса като „ джънк “ храна и да се упрекваме всякога, даже когато си помислим за него. Е, в този момент може да си отдъхнем, тъй като чудото се случи – към този момент съществува чипс, който похапваме с най-голямо наслаждение и без грам виновност!

Може ли да си визиите да ядете чипс всеки ден и към този момент да не се притеснявате за калориите и за съществуването на голям брой нездравословни съставки?

Звучи като фантазия, само че в действителност е напълно действително. Чипсът B.yond отстранява рестриктивните мерки и ни предлага изкушаващо апетитен артикул, с потреблението на който не бихме нарушили даже диетата си за лятото.

Всъщност актуалните дами сме наясно, че би трябвало да се грижим за своите форма и тяло освен през летните месеци, а непрекъснато. Ето за какво изборът на храна е толкоз значим. Кой не е чувал фразата, че „ човек е това, с което се храни “ ?

Поради тази причина изборът на храна е от главно значение, когато желаеме да водим съзнателен метод на живот.

 Добави изложение
С какво чипсът B.yond съумя да ни завоюва?
На първо място той е подготвен напълно от натурални съставки, не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и прибавен глутамат. Не е пържен, нито печен, а е попнат и има необикновен, кондензиран усет.

Подходящ е за хората, които имат нетърпимост към глутен и за тези, които съблюдават вегетариански хранителен режим.

Освен това чипсът B.yond съдържа 50% по-малко мазнини спрямо елементарния пържен картофен чипс.

Вкусовете на чипса B.yond са въодушевени от целия свят – може да опитате английски чедър и доматен чътни сос, северен лук и сметана, хавайска морска сол, салса паприка . Всеки един от тези усети ще ви придвижи в друга част от света, до момента в който го похапвате от уюта на вашия дом, да вземем за пример.

 Добави изложение

Хубавото на продуктите B.yond е, че те са лесни за преместване и може да се ядат на всяко място и когато и да е. Тяхната питателност пък ги прави съвършен избор за междинно хранене, което ще ни даде повече сила.

Освен чипсовете B.yond, може да опитате и четирите типа оризови бисквити. Първият тип е с морска сол от Хавай , предоставящ над 80 минерала, вторият е с чиа, киноа и амарант , третият тип съставлява композиция от три типа киноа с бял сусам и последният – 12 супер семена от целия свят.

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР