Свикнали сме да получаваме лъскави и скъпи подаръци, но истината ...

Свикнали сме да получаваме лъскави и скъпи подаръци, но истината

Коледни подаръци за приятели, колеги и партньори

Свикнали сме да получаваме лъскави и скъпи дарове, само че истината е, че в множеството случаи те не имат сантиментална стойност. Нещата, които могат същински да допрян душата на човек, изключително на празник като Коледа, несъмнено са персонализираните и ексцентричните дарове.

Екипът на Gravirano са последователи на сувенирите от дърво и обичат да подаряват и получават дарове, направени с обич и изпипани до всеки подробност.Така се заражда концепцията да оферират услуги като лазерно рязане и лазерно гравиране.

Тяхното верую е, че всеки един артикул, основан с обич, може да придвижи това възприятие в хората и да ги накара да се почувстват специфични. За да подсилят това възприятие, от Gravirano оферират разработване на персонализирани дарове като дървени дъски за рязане с гравирано име или рамки за фотоси с имена и дати. Това са идеални дарове за рождени или именни дни.

Често се чудим обаче какъв подарък би могъл да зарадва младоженци за новия им дом да вземем за пример, сътрудниците ни от офиса, които честват празник на компанията, или пък даже  ученик за първи образователен ден. За тези мотиви постоянно се затрудняваме при избора на подобаващия подарък. Ако се спрем на фон за дома или офиса, то обичайно би ни хрумнало да купим някоя картина. От Gravirano обаче могат да предложат нещо по-интересно и ексцентрично, а точно - 3D дървена карта на света - едни от най-интересните им продукти, които могат  да бъдат поръчани в разнообразни цветове. Картата е основана, с цел да се трансформира и в съвършен подарък за феновете на пътешествията и всеки, който търси идващото си премеждие.Освен, че вдъхновя пътешествениците при обмисляне на последващо пътешестване, тя се явява и като подобаващ фон за всеки интериор. В учебен аспект, картата също намира приложение и е идеалният метод да подготвим учениците по География. 

Изработена с висококачествени и естествени материали, картата може да сътвори чувство за уют и жанр в дома.

 gravirano.com 

+(359) 882933507

Източник: marica.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg