Свикнали сме да определяме за популярни онези хора, които "ги

...
Свикнали сме да определяме за популярни онези хора, които "ги
Коментари Харесай

Коя е Габриела Стратиева и защо се радваме, че я има

Свикнали сме да дефинираме за известни тези хора, които "ги дават по малкия екран ". В днешно време обаче малкия екран е единствено един от многото канали, по които човек може да стане прочут, да има фенове и разширяваща се публика.

И е задоволително единствено да имаш сила, особено наличие и нещо ново и забавно, което да кажеш.

Разбира се, приказваме за обществените медии. Най-младата от тях - Tik Tok крие в себе си възхитителни съкровища като момичето, с което желаеме да си срещнем през днешния ден - Габриела Стратиева.

Изпъкна измежду останалите поради естественото си държание, остроумни и съобразителни мнения и любовта си към Захари Бахаров, която споделяме и ние. Но не известният артист е тематиката на диалога ни през днешния ден, а тя - Габриела Стратиева, въплъщение на младостта такава, каквато я разбираме ние - смела, интелигентна, съобразителна.

Коя е Габриела Стратиева в действителност?  smiley

Коя е Габриела?! Ето ме, тук пред вас. Едно симпатично момиченце, на 22 години, от Бургас. Ако би трябвало съществено да отговоря, не мога. Този въпрос някак си ме кара да се усещам като че ли би трябвало да бъда нещо съответно, а аз не одобрявам определенията и рамките. Обичам да се проучвам, да усещам, да мисля. Търся се. Като се намеря, може би ще съумея да отговоря коя съм. За момента можем да кажем, че съм един съд, цялостен с най-различни чувства и страсти.

Направо не можахме да повярваме, че попаднахме на добре изглеждащо, добре мислещо, добре ползващо иронията и самоиронията момиче единствено на 22 години. Има ли и други като теб в Tik Tok ?

Много благодаря за благите думи. Радвам се, че ме виждате по този начин. В началото се притеснявах, че може би някои ще ме намират за странна, само че то това е хубавото на обществените мрежи, че всеки си намира аудиторията. А на въпроса, дали има и други такива хора в Tik Tok - сигурно, просто още не са се престрашили да ни се покажат.

Често ми пишат, че виждат себе си в мен. Мисля, че това е задоволително сладкодумен факт.

С какво се занимаваш отвън обществените мрежи?

Извън обществените мрежи съм студентка. Залягам над учебниците и ученето заема огромна част от времето ми.

Изглеждаш супер добре и без грим, само че надали е единствено тъй като си безсрамно млада. Как се грижиш за кожата си?

Ама доста похвали, благодаря. Истината е, че ми липсва неизменност в съвсем всичко, в това число и в грижата за кожата. Гледам да я оставям да диша и не я товаря с доста артикули, само че не се деля с хидратиращия си крем и слънцезащитата, без значение сезона. Понякога се разглезвам и с ниацинамид, или ретинол. Да чукна на дърво, с изключение на от суха кожа от друго не мога да се оплача.

А през зимата променяш ли нещо в този режим? Май няма възраст, на която дамите да не се оплакват от суха кожа и краката им да не белеят леко след баня. При теб по какъв начин е?

 a NetInfo Company

През зимата ускорявам хидратацията, другояче нещата излизат отвън надзор. Този сезон се доверих на Eucerin, по-специално на тяхната UreaRepair Plus серия. Използвам пяната им за лице и тяло, както и лосиона за тяло. Пяната е луксозна, аз към този момент и в Инстаграм споделих първи усещания за нея - почиства внимателно лицето и тялото, в това време кожата остава мека и го няма това чувството за опънатост. А лосионът за тяло ми е пръв асистент в първите 5 минути след горещия душ, който си предизвиквам на, без това, сухата кожа. Оставя чувство за хидратация, най-рано до идващия парещ душ.

Допада ми и поради това, че съдържа естествени хидратиращи съставки - серамиди, уреа и липиди, които де факто се съдържат в кожата, а продуктът единствено възвръща неналичията.

Разпознават ли те по улиците? Идват ли да ти приказват непознати, които те следват в Tik Tok?

Горе-долу по това време предходната година си направих Tik Tok и един другар тогава ми сподели: "Ще видиш, ще стартират да те разпознават по улиците ". И аз с подигравка му споделих "Със сигурност! ", тъй като ми звучеше в действителност невероятно. А в действителност, към днешна дата все се по-често ми се случва да ме разпознават и да ме питат:

Ти си от Tik Tok нали-и-и? И е приятно… прелестно е да знаеш, че си останал в съзнанието на някого, че може би си го разсмял. За мен това е смисълът на обществените мрежи.

Какво още би трябвало да знаем за Бургас, като се изключи че в него сте родени ти и Мария Бакалова и единствено през лятото ли си заслужава да се види морето?

За Бургас, каквото и да кажа няма да е задоволително. Трябва да се види, най-малко веднъж за един живот. А като човек, откърмен с морето, можете да ми се доверите, че през зимата е още по-красиво - едно такова кафяво синьо. Като застанеш пред него, те удря страшна потиснатост и в това време - чувство за дълбока покорност. Така ми работи на мен. Видиш ли зимното море, не можеш да останеш апатичен и в никакъв случай повече няма да усетиш лятното море по същия метод.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР