Свикнали сме да мислим, че преди, по време и след

...
Свикнали сме да мислим, че преди, по време и след
Коментари Харесай

4-те мъжки секс комплекса

Свикнали сме да мислим, че преди, по време и след секс ние, дамите, сме по-несигурните в себе си. Във опциите ни, външния тип, уменията да подлудим мъжа до себе си.

Британският секс специалист Трейси Кокс, която е и създател на книги за секс, връзки и взаимоотношения, разкрива, че в действителност и мъжете надалеч не са чак толкоз уверени в представянето си под завивките.

Напротив, те също изпитват голямо напрежение, заради упованията от наша страна към тях - преживяването да започва, премине и завърши сполучливо... И в това време да продължи задоволително дълго, с цел да ни донесе приятност. Дори са в положение да откажат секс, нещо, което ние сме склонни да разкодираме погрешно.

Според изследване на английска фармацевтична компания, произвеждаща медикаменти за по-продължителна ерекция, съвсем 60% от мъжете имат огромни разстройства по отношение на усещането си за изявите в леглото.

В проучването, извършено измежду над 2000 полово дейни мъже, се обособили 4 водещи комплекса, които изпитват мъжете по отношение на секса.

Вижте кои са >>>

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР