Свикнали сме да бъдем апатични, да твърдим, че държавата е

...
Свикнали сме да бъдем апатични, да твърдим, че държавата е
Коментари Харесай

Да възпитаваш детето си в човеколюбие! Мил жест разтърси социалните групи

Свикнали сме да бъдем апатични, да твърдим, че страната е длъжна да се грижи за бедните, за онеправданите, нас не ни визира.  Научили сме се да подминаваме възрастните и самотни хора, привикнали сме даже да не виждаме с кого се разминаваме. 

И в случай че множеството от нас живеят в личния си свят и със личните си проблеми, очевидно има и хора, които възпитават децата си в великодушие. Милата дума и жест към чужд не са нещо, с което се раждаме, те просто се възпитават.

Попаднаха ме на пост в обществените групи, който очевидно раздруса освен нас, само че и всички, които са го прочели. В групата " Забелязано в София " Нели Кисьова написа: 

" Това на което станахме очевидци аз и моите другари през днешния ден ни остави без думи. Малкото момиченце очевидно щерка на мъжа с нея през целия ден подаряваше на възрастните хора в парка коледни картички които доколкото разбрахме тя сама е направила. Освен написаните пожелания момиченцето и татко и слагаха и пари в всяка една картичка. Нямаше възрастен човек който да не се просълзи от жеста. Такива благи и откровени пожелания и думи се разменях и толкоз щастливи бяха хората, че за момент изчезнаха пандемии, вируси, рецесии и всевъзможни отрицателни неща. Останахме без думи!! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР