Свикнахме да ни лъжат. Толкова много свикнахме, че даже мазохистично

...
Свикнахме да ни лъжат. Толкова много свикнахме, че даже мазохистично
Коментари Харесай

С морал към безпринципността. Ние сме шараните и пак се хванахме на въдицата

Свикнахме да ни лъжат. Толкова доста свикнахме, че дори мазохистично стартира да ни харесва. Затова всякога се хващаме като глупави шарани на въдицата, на която към този момент даже няма червей. Червеите са в душите на ония, които безмилостно забиват куките си в публичната душа и ни завличат в мътните води на личното си мизерно битие.

Искам да ви запитвам, господа - къде останаха правилата ви? Какво стана с ония изпразнени от наличие оправдания, че няма никакви подмолни сделки с ГЕРБ и Движение за права и свободи, че никой в Има Такъв Народ не може да разбере за какво аджеба обществото им приписва такива свързаности. Та те са морални, те са принципни… Задкулисие ня-ма. Къде останаха през днешния ден тия уверения?

Толкова ли елементарно се загърбват политически правила, фундаментални за една такава партия като вашата? Питам единствено. Прегръдката е явна. После се трансформира в хватка, от която никой не може да излезе. Това ще е черно леке в политическата Ви биография, уважаеми. Толкова е просто.

Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР