Свикан е непресъствен пленум, изключването е „на подпис“ Социалистът наричал

...
Свикан е непресъствен пленум, изключването е „на подпис“ Социалистът наричал
Коментари Харесай

Гонят Кирил Добрев от БСП за цялостно творчество

Свикан е непресъствен пленум, изключването е „ на автограф “

Социалистът наричал партията „ сакат кон “, твърдял че „ музейни експонати “ договарят за кабинет

Служел си с цинизъм и закани

Да бъде изключен от редиците на Българска социалистическа партия за изцяло творчество Кирил Добрев вземат решение на автограф членовете на пленума. Заседанието е неприсъствено, а срокът за гласоподаване е до през днешния ден. Срещу Добрев са постъпили сигнали от организации на Българска социалистическа партия в Елин Пелин, в Долни чифлик и Омуртаг, а градската организация във Варна, под управлението на Борислав Гуцанов е взела решение за премахване на социалиста от партийните редици.
В претекстовете, които са 4 страници, е записано, че Кирил Добрев с „ цялостното си обществено държание не „ спомага за усилване на доверието в Българска социалистическа партия “, „ в противен случай, той сътвори и основава съществени предпоставки за рушене на това доверие “. Пълния текст с претекстовете може да видите

Сред „ заслугите “ на оферти за изключване социалист са посочени „ намерено опълчване на решенията на Народно събрание на Българска социалистическа партия “, „ потребление на въздействие върху структури и фрагменти за осъществяване на персонални и корпоративни ползи “, „ подкрепяне на построяването на структури на нови политически субекти “.
Цитирани са изказвания пред медии на Добрев, в които той назовава Българска социалистическа партия „ сакат кон “, твърди, че „ музейни експонати от Българска социалистическа партия договарят за кабинет “, споделя, че „ член на Изпълнителното бюро е взел над 150 млн. лева от Бойко Борисов посредством публични поръчки “.

С тезата си, че Българска социалистическа партия не би трябвало да взе участие с министри в новия кабинет, Добрев отказвал да работи за осъществяване на партийните политики на за стабилността на страната и сигурността на жителите.
„ Освен с клюки и обиди, Кирил Добрев си служи с цинизъм и закани освен към представители на политическото управление на партията, само че и към техническите сътрудници в HC на Българска социалистическа партия, като фрапиращ е обществения скандал през юли 2020 година с организационния служащ Евгений Белий “, написа още в претекстовете.

Посочено е още, че „ в подтекста на описаните обстоятелства, може да се направи обоснования ИЗВОД, че Кирил Добрев редовно нарушава чл.5, ал.3 и чл.11, т.1, 2 и 4 от Устава на Българска социалистическа партия. Поради горното на члена на HC на Българска социалистическа партия Кирил Николаев Добрев би трябвало да се наложи мярката за партийно влияние „ Изключване “ и преустановяване на участието му в Българска социалистическа партия.

Към решението на ИБ за привикване на задочен пленум, който да изключи Добрев, има прибавен лист с подписи на 60 членове.

Уточнено е, че " другаря Кирил Добрев е известен с категорично писмо ". „ Четвърто потомство съм социалист по сърце, не по партийни решения и никой не може да ми извади участието от сърцето. Оставам предан на моята единствена партия - Българска социалистическа партия. Останалото няма значение “, написа във фейсбук Кирил Добрев. Той показва, че огромната вест за него във вчерашния ден е, че щерка му Ема навършва 16 години.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР