свидетелства, че като ученичка е била жертва на злоупотреба в

...
свидетелства, че като ученичка е била жертва на злоупотреба в
Коментари Харесай

Парис Хилтън е била малтретирана като тийнейджър в училище

свидетелства, че като ученичка е била жертва на корист в пансион в щата Юта. Тя лобира за законопроект, целящ да контролира активността на страната по отношение на институциите за проблематични младежи, заяви Асошиейтед прес.
Когато е била на 17 година, Хилтън е изпратена за 11 месеца в учебно заведение Прово каньон, където е била. Тя описа, че чиновници са я били, принуждавали са я да пие незнайни хапчета, следили са я, до момента в който се къпе и са я изпращали в изолатора без облекла като наказване.
Риалити звездата приказва за злоупотребите в, който излезе през есента.
Хилтън се яви на чуването на държавната комисия на Сената в Юта, където свидетелства в интерес на законопроект, който планува по-голям контрол от страна на държавното управление върху младежките институции и ще изисква от тях да документират случаите, когато постановат ограничавания. Мярката е призната единомислещо след прочувствените показания на Хилтън и няколко други очевидци, заяви организацията.
 Парис Хилтън била унизена в учебно заведение Парис Хилтън била унизена в учебно заведение
Парис Хилтън твърди, че е претърпяла “непрекъснати изтезания ”, до момента в който е посещавала профилираното учебно заведение в Прово Каньон к...
39-годишната Хилтън съобщи, че отношението е толкоз било „ травматизиращо “, че от години страда от кошмари и бодърствуване.
„ Да приказвам за нещо толкоз персонално беше и към момента е ужасяващо “, сподели Хилтън пред комисията. „ Но не мога да дремя през нощта, знаейки, че има деца, които претърпяват същото принуждение, което претърпях аз и доста други като мен “, съобщи тя.
Институцията Provo към този момент има нов притежател и администрацията съобщи, че не може да разяснява нещо, което се е случило преди промянените, в това число времето на пребиваването на Хилтън там. В изказване на уеб страницата на учебното заведение се споделя, че предходните притежатели са продали учебното заведение през 2000 година
Откакто излезе документалният филм, други известни персони също се осмелиха да приказват за прекарванията си в сходни образователни заведения, в това число дъщерята на Майкъл Джексън Парис Джексън и татуистката Кет Фон Д.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР