Свидетелите може да са изложени на риск в случая на

...
Свидетелите може да са изложени на риск в случая на
Коментари Харесай

Записът на разговори в затвора „показва риск за свидетелите в делото за убийството на Тупак Шакур“

Свидетелите може да са изложени на риск в тази ситуация на някогашен водач на тайфа, упрекнат в организирането на убийството на хип-хоп звездата Тупак Шакур в Лас Вегас повече от Преди 27 години, споделиха прокурорите.

Искане в съда на Невада прикани съдията да задържи Дуейн „ Keffe D “ Дейвис зад решетките до процеса, потвърждавайки, че лист със очевидци е бил даден на членовете на фамилията на Дейвис и че синът му споделил на подсъдимия по време на записано телефонно позвъняване в пандиза, че е дадена заповед за „ зелена светлина “.

„ В света (на Дейвис) „ зелена светлина “ е позволение за ликвидиране “, прокурор Марк DiGiacomo и Binu Palal споделиха в правосъдната документи.

„ Това провокира задоволително безпокойствие, че федералното държавно управление се намеси и даде запаси на най-малко (един свидетел), с цел да може да промени местожителството си “, пишат прокурорите, наричайки позвъняването от 9 октомври доказателство за „ достоверни закани към очевидци (които) показват както схващане за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР