„Свидетели сме на задълбочаваща се политическа нестабилност“. Констатацията направи пред

...
„Свидетели сме на задълбочаваща се политическа нестабилност“. Констатацията направи пред
Коментари Харесай

ИЗНЕНАДА: Кирил Петков ще оцелее с помощ от Бойко

„ Свидетели сме на задълбочаваща се политическа неустойчивост “. Констатацията направи пред БНР Борислав Цеков от Института за съвременна политика, доктор по конституционно право.



Цеков предвижда, че „ …след извъртането на Бойко Борисов, което видяхме по тематиката за Северна Македония, явно вървят подмолни политически сделки и е изцяло допустимо да станем очевидци на оцеляване на този кабинет с поддръжката на ГЕРБ - под една или друга форма ".

Той изрече догадка, че в случай че през днешния ден не оцелее държавното управление при вота на съмнение, при идващото " разпределяне " на мандати ГЕРБ да поддържа някакъв нов формат на държавно управление на " Продължаваме промяната ":

" Това, което се случва по тематиката за РСМ, е много неприличен миг - и за ГЕРБ, и е нездравословен за България. Това е търгуване с националните ползи.... Кой го е виждал това френско предложение? Гаранция - Франция. Нашите политици демонстрират, че са извънредно слаби и извънредно подвластни хора ", разяснява той.

Според него и към Гърция е имало напън, когато 20 години спираше участието на Македония, само че гръцките политици са защитили националните си ползи.
ТЕМА преди 27 минути 394 преди 47 минути 2617 преди 1 час 943
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР