Свидетели сме на това, че Бойко Борисов се опитва някак

...
Свидетели сме на това, че Бойко Борисов се опитва някак
Коментари Харесай

Бимбалов: Днешната сутрешна молитва на Плевнелиев беше срамна

Свидетели сме на това, че Бойко Борисов се пробва някак да излъска своя имидж, употребявайки този комфортен сюнгер, който гледаме по какъв начин изсъхва от години - рецесията със Северна Македония. Но мисля, че това е демонстрация на извънреден цинизъм от страна на Борисов, тъй като да не забравяме, че по негово време тези договаряния бяха забатачени. 

Това разяснява пред Нова тв Радослав Бимбалов, специалист по реклама.

За страдание в последните 30 години по този начин и не се откри верен метод да се решат връзките със РСМ и се постанова в този момент да го вършим през Европейски Съюз. Но това, което продължава да прави Борисов след тази сценка с Македония, която изигра, в този момент интензивно приказва за нова коалиция, в която ГЕРБ да е обединителя на партиите, които са против злото на Кремъл. В това грозно предложение, което чухме в утринната молитва на някогашния президент Росен Плевнелиев - много срамно беше това, което приказва през днешния ден в утринния блок. Той приказва за мъдростта на Борисов, съпостави го с провидение, което би трябвало да стои някъде измежду иконите и някое негово чадо да ръководи партията, която другояче му принадлежи. И говореше непрестанно за примирение. Смирение, примирение, примирение. Ама преди да се смирим, първо би трябвало да си почистим страната, нещо, което още не сме създали. Тази страна има трагична потребност от истини, които още не сме чули, уточни той.

За положението, в което се намираме, не са отговорни тези, които ни управляваха някакви шест тъжни месеца. Не са те. Искаме да разберем кои са виновниците, които откраднаха милиорди левове. Не е време за примирение, а за твърдо и съществено заставане на вярната страна на историята, уточни той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР