Свидетели сме на тотален разпад на държавата. Всяка една от

...
Свидетели сме на тотален разпад на държавата. Всяка една от
Коментари Харесай

Карадайъ: Свидетели сме на тотален разпад на държавата

Свидетели сме на цялостен разпад на страната. Всяка една от трите управляващи - законодателна, изпълнителна, правосъдна, има своите проблеми, и то не от през днешния ден. И в един миг в тази обстановка към този момент следим война сред институциите и другите управляващи.


Тук в тази обстановка от политическа позиция и целенасоченост може да има разнообразни решения, само че юридическата страна на нещата си има своите способени органи. В миг на война сред институциите кой, по какъв начин и по какъв метод, доколко може да оцени правотата на разнообразни институции и органи? И в една обстановка една от управляващите даже може и да е права, само че в тази обстановка по какъв начин наподобява войната сред другите управляващи?

Това сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в коридорите на Народно събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Формулата за излизане е първо да пресечем деинституционализацията на страната. Да има държавно управление е наложително! От кого? - от Рамбовци? Които отново посредством вас, медиите, разбрахме, че почерпени взимат решение за разпра с опозицията, от Рамбовци, които на свои партийни съвещания не се занимават с проблемите на хората и страната, не търсят излаз от рецесиите, а се занимават по какъв начин да натикат и заличат своите съперници. От Рамбовци, които не се интересуват от институциите и органите на страната, а самите те вършат и кроят проекти по какъв начин да унищожават даже и службите за сигурност на страната, с цел да ги трансфорат в партийно политически инструмент, и вие се вършиме, че за вас нищо не се случва и тези хора би трябвало да ги овластите? Не мисля, че подобен вид хора би трябвало да бъдат овластени, разяснява още Карадайъ. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР