Свидетели сме на приемственост при правителствата Борисов - Радев -

...
Свидетели сме на приемственост при правителствата Борисов - Радев -
Коментари Харесай

Костадинов: Президентът и премиерът надминаха дискриминационните мерки на кабинета на ГЕРБ

" Свидетели сме на последователност при държавните управления Борисов - Радев - Петков. Президентът и министър председателят обаче надминаха даже дискриминационните ограничения на кабинета на ГЕРБ ". Това съобщи ръководителят на Политическа партия " Възраждане " Костадин Костадинов в Народното събрание. Той изиска държавното управление в най-кратък период да махне зеления документ.

Според него той е бил въведен поради Румен Радев, който в същия ден е отишъл в Брюксел, с цел да се похвали. Костадинов назова документа " колосален " и добави, че държавното управление постанова репресии. Костадинов даде период на кабинета до края на първата седмица заповедта за документите да отпадне. 

" Даваме опция в най-кратък период на държавното управление да анулира документите и ограниченията до първата работна седмица на януари. И да не се протяга ръка на децата на България. Ако и по-късно не е отстранен документът, ние ще призовем българския народ да трансформира демокрацията от представителна в директна ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР