Свидетели сме на невиждана досега репресия къмпредставители на ГЕРБ от

...
Свидетели сме на невиждана досега репресия къмпредставители на ГЕРБ от
Коментари Харесай

ГЕРБ се оплаква от репресии срещу свои членове

Свидетели сме на невиждана до момента принуда къмпредставители на ГЕРБ от София област. Това написа някогашният министър на туризма Николина Ангелкова във Фейсбук.

" Абсолютно безпочвени обвинявания към поддръжници на ГЕРБ Костинброд, които са уважавани членове на обществото, даже и към кмета на Петърч и общински началник на ГЕРБ Костинброд Борислав Борисов и кмета на Челопеч Алекси Кесяков ", добави още тя.

По думите ѝ всякакво подозрение сполучливите и уважавани градоначалници, в този момент са принуждавани да подписват предупредителни протоколи от страна на полицията.

" Боби, Алекси, бъдете сигурни, че тази неправда се вижда от всички поданици на общините, които управлявате по този начин сполучливо. Вашето положително име е предпазено от достойните Ви каузи в публичен интерес. Всичко друго е опит за подстрекателство, а Вие сте почтени мъже и знайте, че всичко това има край - след 10 дни ", споделя тя.

Бившият министър прикани да не се разрешава демократичните полезности, градени в последните 30 години в България, да бъдат потъпквани с лека ръка. " Произволът на институциите не може да продължава. Той не е над правата на личността, които са предпазени в Конституцията. Трябва да възстановим правовата страна и реда в нея ", написа Ангелкова.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР